Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic cau eliminat de la Copa RFEF per un gol en temps de pròrroga

Un gol de Sergio Cortés, a quatre minuts d'anar als penals, dona la victòria al Llagostera (2-1)

Imatge del partit de vuitens de final de la Copa RFEF entre Llagostera i Nàstic Imatge del partit de vuitens de final de la Copa RFEF entre Llagostera i Nàstic CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 23 Octubre 2020 08:57

El Nàstic de Tarragona tornava a disputar eliminatòria a partit únic i sobre gespa artificial en la present edició de la Copa RFEF amb el mateix objectiu que davant el CD Ebro; vèncer per continuar aspirant a disputar la Copa del Rei.

El Municipal de Llagostera, per dimensios i superfície, plantejava un partit molt disputat on cada pilota dividida o segona jugada es podia convertir en una ocasió de gol. Aquesta batalla esportiva ha estat present des del primer minut de joc. El Nàstic ha estat el més insistent a la porteria rival i seves han estat les ocasions més clares del primer temps. Gerard Oliva ha obligat a volar el porter Marcos a la mitja hora de joc després del bon remat de cap del de Riudecanyes. També ho han intentat Albarrán, Fullana i Bonilla, sense trobar els tres pals de la porteria local. I en la recta final del primer temps, en jugada personal de Pedro per banda dreta, ha arribat el gol de Bonilla. El davanter andalús ha connectat amb el sorià, que arribant al segon pal, ha enviat l'esfèric al fons de la xarxa amb cama dreta. Amb l'avantatge s'ha arribat al descans.

En la represa, els locals han fet un pas endavant en busca de l'empat. Les pilotes a prop de l'àrea de Gonzi eren constants i la defensa ho resolia amb contundència; mentre que les dues accions rematades pels gironins, no han trobat els tres pals. Els grana també haurien pogut ampliar diferències mitjançant Gerard Oliva, en una acció invalidada per l'àrbitre. I la darrera acció dels 90 minuts ha estat per Joel Lasso, en un remat que ha marxat alt.

En temps de pròrroga, partit igualat al màxim i amb la mateixa intesitat que el primer minut de partit. Les continues aturades en el joc, ja sigui per canvis o faltes, algunes sancionades amb targeta, han evitat un joc continu. La única rematada dels primers 15 minuts de pròrroga ha estat de Bonilla, que ha marxat a fora.

I a la segona meitat de la pròrroga, el penal xiulat pel col·legiat del partit ha permès ha Cortés transformar la pena màxima i desequilibrar el resultat a favor dels locals. Els grana, amb un efectiu menys per expulsió de Bonilla, han continuat intentan empatar mitjançant Amang i Albarrán, en dos remats de cap que han sortit fregant els pals de la porteria defensada per Marcos.

I ara s'acaba la Copa RFEF i cal centrar-se exclusivament en la lliga. El diumenge, a les 17 hores, el primer rival que visitarà el Nou Estadi serà el CF Badalona. El duel serà transmès en directe per Footters i Esport3.

Fitxa tècnica:

UE Llagostera (2): Marcos, Monreal, David García (Magallán, 74'), Cortés, Sascha, Gil Muntadas (Dubasin, 119'), Roig (Genar, 46'), Diego, Pere M. (Moratalla, 59'), Manchón (Christian, 46') i Guiu (Lucas Viale, 111').

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Gonzi, Albarrán, Bonilla, Trilles, Gerard Oliva (Joel Lasso, 84'), Pol B (Fran Carbia, 60' que ha deixat el seu lloc a Amang en el 96')), Quintanilla, Pol D (Joan Oriol, 71'), Fran Miranda (J. Rueda, 97'), Pedro (Ribelles, 71'), Fullana.

Gols
0-1, Bonilla (42'); 1-1, Sascha (76'); 2-1, Sergio Cortés (p. 116').

Targetes
Sergio Cortés i Lucas Viale per part de la UE Llagostera. Trilles, Bonilla (groga i vermella directa), Amang, Joel Lasso, J. Rueda i Albarrán per part grana.

Àrbitre
Alfredo Ramo (Col·legi aragonès).

Observacions
Partit corresponent als vuitens de final de la Copa RFEF. Partit disputat al Municipal de Llagostera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: