Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic arrenca la temporada amb una derrota al camp del Barça B (1-0)

El partit ha acabat amb polèmica per un possible penal sobre Gerard Oliva a l'últim minut que l'àrbitre no ha xiulat

Imatge del partit disputat a l'Estadi Johan Cruyff entre Barça B i Nàstic Imatge del partit disputat a l'Estadi Johan Cruyff entre Barça B i Nàstic CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Octubre 2020 23:04

El Nàstic ha tornat a jugar en partit de lliga després de 7 mesos. El debut 2020-2021 s'ha produït en un dels estadis referents de la categoria, el Johan Cruyff.

Intensitat des del xiulet inicial en el matx davant el filial blaugrana. Tots dos conjunts lluitaven totes i cadascunes de les accions dividides en les diferents alternances en la possessió de l'esfèric, lleugerament superior per als locals.

La primera ocasió clara de gol ha arribat per banda esquerra, en una jugada finalitzada per Bonilla des de la frontal de l'àrea en el minut 17. L'opció d'inaugurar el marcador ha marxat per sobre el travesser. Les altres dues arribades grana han estat finalitzades pel capità Rueda, en jugada d'estratègia; i per Bonilla, en un xut des de la mitja lluna; el meta Iñaki Peña ha esvaït les dues ocasions atrapant l'esfèric.

En la segona meitat, novament un inici igualat amb dos equips que no renunciaven a marcar el tempo del matx mitjançant la possessió de l'esfèric. En els minuts 55 i 56, accions similars a les dues àrees amb remats alts, en el cas grana, mitjançant un xut potent de Joan Oriol. I en el minut 58 ha arribat el gol blaugrana. Servei de cantonada que Comas ha aprofitat avançant-se a la defensa i rematant des de l'interior de l'àrea petita. A partir del gol, els locals han guanyat en confiança i al Nàstic li costava més crear des de la defensa, optant per accions més directes que molts cops s'han considerat com antirreglamentàries per fora de joc. El remat més clar ha estat per Amang, que ha connectat amb el cap la centrada de Lasso i, un cop més, ha atrapat Peña. I en l'últim minut dels tres d'afegit, tot el Nàstic ha reclamat penal sobre Gerard Oliva que l'àrbitre no ha sancionat.

A la finalització, primers punts que s'escapen en el debut en lliga del Nàstic. La propera setmana opció per refer-se davant el CF Badalona, partit de la jornada 2 que es disputarà al Nou Estadi el proper diumenge.

Fitxa tècnica:

FC Barcelona 'B' (1): Iñaki Peña, O. Mingueza, Comas, O. Busquets, Konrad (Abe, 61'), Jandro (Lucas de Vega, 61'), G. Maia (Matheus, 82'), Zeballos (Peque, 90'), Solano, Ramos Mingo, Ilaix Moriba (Álvaro Sanz, 90').

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Wilfred, Albarrán, Bonilla, J. Rueda, Ribelles (J. Lasso, 80'), Fausto Tienza (Fullana, 59'), Gerard Oliva, R. Brugué (F. Carbia, 72'), Quintanilla, Pedro (Amang, 72'), Joan Oriol.

Gols
1-0, Comas (58')

Targetes
R. Brugué, Ribelles i Fausto Tienza per part grana. Jandro, Zeballos, Ilaix, Busquets i Mingueza per part local.

Àrbitre
Sergio Pérez Muley (Col·legi madrileny).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 1 del grup III, Subgrup A, de Segona Divisió B disputat a l'Estadi Johan Cruyff (porta tancada).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: