Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Valls debutarà aquest diumenge a Tercera Divisió davant del Terrassa

El partit es jugarà a porta oberta aquest diumenge, a les 16:30h, al Municipal del Vilar, amb un aforament limitat a 200 persones

Els jugadors de la UE Valls, en un partit de pretemporada Els jugadors de la UE Valls, en un partit de pretemporada ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Octubre 2020 17:31

Aquest cap de setmana comença la temporada oficial per la Unió Esportiva Valls a la Tercera Divisió. Els vallencs debutaran a la nova categoria aquest diumenge 18 d'octubre, a les 16:30h, al Municipal del Vilar davant del Terrassa FC.

Finalment, el partit d'aquest diumenge es jugarà a porta oberta, amb un aforament limitat a 200 persones. Els socis de la UE Valls tindràn preferència a l'entrada. També es reservaràn 20 entrades per els aficionats i 9 pels directius del Terrassa FC.

El club vallenc recomana als espectadors que arribin al camp mitja hora abans.

Aquesta temporada, el format de competició ha estat modificat a conseqüència de la Covid-19. En total, la Tercera Divisió es dividirà en 18 grups, i cada grup en dos subgrups (A i B). El Valls es troba ubicat al grup 5è, subgrup A, format per 11 equips. Al final de la primera fase, els equips hauran de disputar una segona i tercera fase, o bé per lluitar per l'ascens a Segona B o per evitar el descens a Primera Catalana.

La UE Valls fitxa el central Aleix Ruiz

Aquesta setmana la Unió Esportiva Valls ha fet oficial el fitxatge d’Aleix Ruiz. Es tracta d’un defensa central de 20 anys format a les categories inferiors del Gimnàstic de Tarragona i amb experiència a 3a Divisió amb el CF Pobla de Mafumet.

Ruiz, futbolista que en un principi estava previst que milités enguany al filial del Lleida Esportiu, arriba al club de la capital de l’Alt Camp per ocupar una de les fitxes sub23 lliures.

El nou jugador de la UE Valls podria disposar dels primers minuts vestint la samarreta blanc-i-vermella, aquest diumenge a casa, en el primer partit de lliga contra el Terrassa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: