Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Valls es presenta davant l'afició amb una victòria davant l'Europa

Els vallencs es van imposar per 1 a 0 en el primer partit de pretemporada contra un equip de Tercera Divisió

Mitja hora abans del partit, la UE Valls va fer la presentació oficial de l’equip davant l’afició Mitja hora abans del partit, la UE Valls va fer la presentació oficial de l’equip davant l’afició UE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Octubre 2020 21:14

Després d’empatar a tres gols al camp del Riudoms, la Unió Esportiva Valls afrontava aquest dissabte al Municipal del Vilar un nou amistós contra el CE Europa, el primer partit en què els vallencs s'enfrontaven davant d'un equip de la Tercera Divisió. La UE Valls va transmetres bones sensacions en aquest partit i es va acabar imposant per 1 a 0 davant l'històric Europa.

L'entrenador dels vallencs Joan Pallarès va fer un plantejament més semblant al d'un partit de competició que de pretemporada. Sergi Gestí, amb un xut al pal, va tenir l'ocasió més clara de la primera part. Al segon temps, quan semblava que el partit acabaria amb empat, el central Àlex Fernández -que havia entrat en la segona part- va aparèixer al minut 81 per rematar amb el cap un servei de córner que acabaria al fons de la xarxa (1-0). El gol feia justícia al que s'havia vist al terreny de joc i donava ales i arguments a l'equip vallenc en aquesta nova aventura a la Tercera DivisiMitja hora abans del partit, la UE Valls va fer la presentació oficial de l’equip davant l’afició per donar a conèixer, sobretot, les noves incorporacions que competiran en el nou projecte a la quarta categoria del futbol espanyol.

Per aquest partit de pretemporada, la directiva de la UE Valls va decidir deixar entrar públic a l’estadi. Hi podien accedir un màxim de 250 persones. Els aficionats van haver d’anar amb mascareta i van complir amb totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19.

La UE Valls jugarà l'últim partit de pretemporada el pròxim 11 d'octubre, a les 12h, davant del CE Manresa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: