Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les activitats dirigides al poliesportiu d'Altafulla començaran aquest dijous

Les inscripcions per a qualsevol activitat s’han de tramitar mitjançant instància al Registre Municipal, o bé, electrònicament a través de l’IdCAT Mòbil

Les activitats dirigides són l’aeròbic fitness, exercicis a la sala de musculació, cardio boxing, estiraments i pilates, zumba i tonificació Les activitats dirigides són l’aeròbic fitness, exercicis a la sala de musculació, cardio boxing, estiraments i pilates, zumba i tonificació ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Setembre 2020 21:47

Aquest dijous 1 d’octubre s’iniciarà el programa d’activitats esportives dirigides per monitors al Poliesportiu Municipal d’Altafulla. La regidoria d’Esports, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha planificat un total de sis activitats que es desenvoluparan de dilluns a divendres en diferents horaris pel matí i per la tarda. Aquestes activitats són l’aeròbic fitness, exercicis a la sala de musculació, cardio boxing, estiraments i pilates, zumba i tonificació.

Les classes estan dirigides pels monitors Jordi Giralde, que s’encarrega dels estiraments i el zumba, i la resta d’activitats van a càrrec de David Marmesat. Cal recordar que, independentment d’aquestes activitats, el gimnàs segueix obert de dilluns a divendres, des de les 9:00 a les 22:00 hores.

El regidor d’Esports ha remarcat que, arran de la pandèmia per la Covid-19, s’han hagut d’adaptar i reorganitzar els espais per mantenir les mesures sanitàries amb un clar objectiu: practicar esport amb total seguretat.

Per aquest motiu, les activitats del matí es desenvoluparan dins de la pista amb disponibilitat de fer-les a l'aire lliure si els monitors i usuaris ho creuen oportú; i les de la tarda, per qüestió d'espais, es realitzaran a la part exterior de la coberta del poliesportiu.

Cal recordar que les inscripcions s’han de fer mitjançant instància, presencialment i amb cita prèvia al Registre Municipal, o bé, electrònicament a través de l’IdCAT Mòbil, opció que es recomana des del consistori.

L’IdCAT Mòbil és un certificat d'identificació digital necessari per fer telemàticament determinats tràmits amb l'Ajuntament d'Altafulla. Per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Podeu consultar el programa amb els horaris de les activitats dirigides en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: