El Calafell s'estrena a l'OK Lliga amb una victòria a la pista del Vic

Els de Pere Varias han tingut sempre el domini del partit i aconsegueixen la primera victòria de la nova temporada (1-3)

Imatge del partit disputat aquest dissabte entre el CP Vic i el CP Calafell Imatge del partit disputat aquest dissabte entre el CP Vic i el CP Calafell CP VIC
Dissabte, 26 Setembre 2020 21:38

El CP Calafell s'ha estrenat a l'OK Lliga 2020-21 amb una victòria a domicili a la pista del CP Vic (1-3). Els verds sempe han anat per davant en el marcador i no han perdut mai el control del partit.

L'únic gol de la primera part ha estat obra del reusenc Sergi Torné, al minut 5, que obria el camí de la victòria pel Calafell (0-1).

El segon temps ha presentat més alternatives tant al joc com al marcador. Al minut 29, el Vic comet la seva desena falta d'equip, que Eloi Mitjans no ha desaprofitat tot executant amb un tir potent la falta directa que augmentava l'avantatge dels visitants (0-2).

Al minut 35, un jugador del Calafell és amonestat amb una targeta blava i la corresponent falta directa ha estat transformada per Litus Sánchez, que ha aprofitat el rebot del primer llançament en segona instància per marcar pel Vic (1-2).

I quan el Vic havia aconseguit retallar distàncies, al minut 37, Arnau Xaus ha tornat a anotar pel Calafell després de quatllar una bona jugada d'atac per la banda (1-3).

Al minut 44, el Vic arribava a la seva quinzena falta d'equip, però aquest cop Eloi Mitjans ha errat el llançament de la directa i no ha pogut sentenciar el partit. El Calafell ha gaudit de noves ocasions per fer el quart gol, però el marcador no s'ha mogut i el CP Calafell ha pogut celebrar la primera victòria d'aquesta OK Lliga.

Alineacions:

CP Vic (1): Albert Masoliver, Arnau Font, Met Molas, Jassel Oller, Antoine Le Berre, David Montero, Oriol Ramírez, Nil Generó, Litus Sánchez i Iker Jiménez.

CP Calafell (3): Albert Marimon, Arnau Xaus, Eloi Mitjans, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné, Ángel Rodríguez, Pol Jansà, Alejandro Castro i Jordi Muné.

Gols: Sergi Tonré, 0-1; Eloi Mijtans (fd) 0-2; Litus Sánchez (fd) (1-2); Arnau Xaus (1-3).

Primera Jornada de l'OK Lliga: Partit disputat al Pavelló Olímpic Municipal de Vic.