Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

60 atletes participaran diumenge a la IV Triatlé de Torredembarra

Se celebrarà aquest diumenge 27 de setembre a la Zona Esportiva Municipal

Zona Esportiva Municipal de Torredembarra Zona Esportiva Municipal de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Setembre 2020 16:15

Aquest diumenge 27 de setembre se celebra la IV Triatlé de Torredembarra, a la Zona Esportiva Municipal, amb la participació de 60 atletes de diferents clubs de pentatló modern, entre ells el Club Pentatló de Tarragona, Club Pentatló Sant Boí “Llor”, Club Pentatló Esplugues i Club Pentatló Torredembarra. Les categories participants van des de prebenjamins fins a màster.

Els atletes que participaran del club torrenc són: Victoria Gabelia, Eric Márquez, Hugo Márquez, Walid Kaffal, Anna Gabelia, Irina Baraldo, Paula Laguna, Adrián Cimpoeru, Cristian Galofre, Omar Achioun, Iman Cherifi, Claudia Ortega, Irene Galofre i Enzo Rivadeo.

Les proves que es duran a terme són natació, atletisme i tir amb làser i està previst que comencin a les 10 h i acabin aproximadament a les 13 h. L’activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i tindrà lloc a porta tancada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: