Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El repte esportiu i solidari 'Challenge x l'alzheimer' té l'objectiu de recaptar 3.000 euros per a la Fundació Rosa M. Vivar

L'atleta Juanan Fernández farà, el diumenge, 113 quilòmetres tot nedant, corrent i anant en bicicleta

Una imatge promocional del repte de Juanan Fernández Una imatge promocional del repte de Juanan Fernández CEDIDA
Esports Reus Digital
Dimarts, 22 Setembre 2020 08:58

En el marc del Dia mundial de l’Alzheimer, que ha tingut lloc aquest passat dilluns, des de la Fundació Rosa M. Vivar s'ha presentat el nou repte esportiu i solidari 'Challenge x l'alzheimer', encapçalat per l’atleta Juanan Fernandez i en benefici de l'entitat. El desafiament esportiu tindrà lloc el proper diumenge 27 de setembre, i consistirà en realitzar 113 quilòmetres en solitari. Concretament, 2 quilòmetres nedant, 90 en bicicleta i 21 corrent. La sortida serà diumenge a les 8 del matí al passeig de Jaume I de Salou, a la plaça de les CCAA. El recorregut passarà per Cambrils, l’Hospitalet, l’Ametlla de Mar i Perelló, on es farà un canvi de sentit per finalitzar a Salou.

L’objectiu és recaptar 3.000 euros, els quals seran destinats a la compra d’un monitor interactiu per tal de facilitar les teràpies d’estimulació cognitives que es realitzen al nou Centre terapèutic per a l’alzheimer de la Fundació Rosa M. Vivar. La presidenta de la Fundació, Margarita Oliva, ha indicat que “agraïm sincerament aquest gest altruista de Juanan Fernandez i el seu repte esportiu 'Challenge x l’alzheimer', ajudant a sensibilitzar sobre la malaltia de l’Alzheimer i donant a conèixer el nou Centre terapèutic que dona servei a tot el Camp de Tarragona. La recaptació permetrà als professionals del centre disposar d’un monitor interactiu amb pantalla tàctil i connectivitat tecnològica elevada per tal de realitzar el seu treball d’estimulació cognitiva amb les eines més innovadores.”

L’esportista Juanan Fernandez s’ha compromès a fer una donació d’1 euro per cada minut de competició i ha adquirit 100 mascaretes solidàries de manera altruista. Tots els interessats en participar podran adquirir mascaretes a 10 euros cadascuna i els beneficis aniran directes a la fundació i el seu objectiu de compra de material tecnològic. També es pot col·laborar a aconseguir aquest repte fent una donació a aquest web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: