Un Nàstic competitiu cau davant del Barça en l'amistós de pretemporada

Els de Koeman es van estrenar amb gols de Dembélé, Griezmann i Coutinho, aquests dos de penal, i Bonilla va macar pels grana (3-1)

Els jugadors del Nàstic celebren el gol de Bonilla que retallava distàncies en el partit disputat a l’Estadi Johan Cruyff Els jugadors del Nàstic celebren el gol de Bonilla que retallava distàncies en el partit disputat a l’Estadi Johan Cruyff CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 13 Setembre 2020 11:44

El Gimnàstic de Tarragona afrontava una prova de màxim nivell en el segon partit amistós de pretemporada. El Barça de Ronald Koeman, que s’estrenava com entrenador blaugrana, volia iniciar aquesta nova etapa amb victòria. Jugadors de talla mundial com Messi, Griezmann, Jordi Alba, Piqué i Busquets van sortir d’inici pel quadre local en l’enfrontament disputat a l’Estadi Johan Cruyff.

Toni Seligrat va plantejar un equip amb les màximes garanties sortint ràpid des de la defensa per sorprendre al Barça i, en moltes ocasions, atrevint-se a sortir en pilota controlada des de la rereguarda. Ràpidament, un desajust en defensa ha suposat el primer gol de Dembélé, que s’ha plantat davant el porter Wilfred i ha creuat la pilota. Ha estat en el minut 5, en uns primers minuts on els de Koeman han tancat el Nàstic a l’àrea pròpia. Al minut 12, Bonilla ha creat la primera arribada visitant forçant un córner. Mentre que en el 17’, un penal en un servei de cantonada ha permès a Griezmann posar el 2-0 des dels 11 metres. Amang ho ha intent dos minuts després en una rematada de primeres buscant el pal llarg de la porteria blaugrana; la pilota no ha trobat els tres pals.

El gol de Bonilla

I a la mitja hora de joc ha arribat el gran gol de Bonilla. Jugada iniciada des de la defensa, amb un canvi de joc a banda esquerra, i després de la combinació a la frontal de l’àrea, el sorià Bonilla ha posat la pilota a la base del pal amb un gran xut, imparable per Neto. Abans de la mitja part, dos grans ocasions de gol per al Nàstic. Primer, d’estratègia, que Griezmann s’ha anticipat per evitar el gol de Gerard Oliva. I sobre la botzina, Amang, en una gran jugada ofensiva, s’ha topat amb el meta local que ha atrapat en dos temps.

A la represa, el Nàstic ha donat entrada a Pedro i Gonzi, al lloc de Trilles i Wilfred. Els de Koeman, per contra, han canviat els 11 jugadors donant entrada a altres estrelles com De Jong, Coutinho i Trincao.

Precisament Gonzi ha mostrat uns bons reflexes aturant en dos temps el remat de Braithwaite amb cama esquerra. I en el minut 51, nou penal en contra dels grana que Coutinho ha transformat. En els següents minuts, el joc ha estat igualat en tots dos conjunts i Toni Seligrat ha realitzat diferents canvis. En el minut 80, una jugada d’estratègia a punt ha estat de materialitzar-la el jove defensa David Grifell. El seu cop de cap s’ha perdut fregant el travesser. La darrera ocasió del matx ha estat per Braithwaite, que s’ha topat amb Gonzi i posteriorment Grifell, dintre de l’àrea petita, per refusar.

Fitxa tècnica:

FC Barcelona (3): Neto, Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Messi, O. Dembélé, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto i Pedri. A la segona meitat: Iñaki Peña, Semedo, Araujo, Coutinho, Trincao, De Jong, Cuenca, Junio Firpo, Riqui Puig, Konrad De la Fuente i Braithwaite.

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Wilfred (Gonzi, 46’), Albarrán, Bonilla (Pol Prats, 87’), J. Rueda (Fran Miranda, 76’), Trilles (Pedro, 46’), Ribelles (Lucas, 76’), F. Tienza (D. Grifell, 60’), Gerard Oliva (F. Carbia, 60’), R. Brugué (Pol B, 60’), Joan Oriol (Guiu, 76’) i Amang (J. Lasso, 60’).

Gols
1-0, Dembélé (5’); 2-0, Griezmann (17’ p.); 2-1, Bonilla (30’); 3-1, Coutinho (51’ p.)