Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marta Galimany torna a batre el rècord d'Espanya de l'hora en pista

L'atleta vallenca va córrer 17,546 metres en una hora durant la prova de la Diamond League, a Brussel·les

L'atleta vallenca, Marta Galimany, ha batut el seu propi rècord d'Espanya en una hora en pista durant la prova de la Dimanod League, a Brussel·les L'atleta vallenca, Marta Galimany, ha batut el seu propi rècord d'Espanya en una hora en pista durant la prova de la Dimanod League, a Brussel·les CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Setembre 2020 17:22

L'atleta de Valls, Marta Galimany, ha tornat a fer història després de superar el seu propi rècord de l'hora en pista durant la prova celebrada ahir dissabte a la Diamond League de Brussel·les.

Galimany va batre el rècord d'Espanya de l'hora en pista en la mateixa prova que Siffan Hassan va batre el del món. Hassan va còrrer en els 60 minuts, 18,930 metres i la vallenca 17,546 metres.

Una altra atleta catalana, Esther Guerrero va ser segona a la seva prova, la dels 1.000 metres amb una marca de 2:35:64 que suposa batre el rècord de Catalunya i la quarta millor espanyola de tots els temps. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: