Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu no disputarà la Lliga Catalana

El club roig-i-negre al·lega motius de seguretat relacionats amb la Covid-19 / El Calafell passa directament a la final a vuit per la renúncia del Reus

El primer derbi de pretemporada Reus Deportiu - CP Calafell no es disputarà per la renúncia del club roig-i-negre de no jugar la Lliga Catalana El primer derbi de pretemporada Reus Deportiu - CP Calafell no es disputarà per la renúncia del club roig-i-negre de no jugar la Lliga Catalana M. ÀNGELS BLADÉ / ARXIU
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Agost 2020 19:33

El Reus Deportiu serà el gran absent de la setzena edició de la Lliga Catalana d'hoquei sobre patins, que es disputarà a Vic, del 26 al 30 d'agost. El club roig-i-negre, que ha renunciat a participar-hi al·legant motius de seguretat relacionats amb la Covid-19, serà l'únic equip català de l'OK Lliga espanyola que no la jugarà. 

La renúncia del Reus Deportiu fa que el CP Calafell passi directament als quarts de final (Final a vuit), ja que l'equip del Baix Penedès havia quedat emparellat amb el Reus en el que hagués estat el primer derbi provincial de la temporada. El Calafell s'enfrontarà amb el guanyador dels partit entre l'Igualada i el Lleida Llista, el dia 1 de setembre. 

La 16a Lliga Catalana, que donarà el tret de sortida dimecres vinent amb els partits Mataró-Barça, CE Vendrell-Noia Freixenet i Lloret-Caldes, ja té horaris després de l’acord entre l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins (ACHP) -entitat que el Reus Deportiu va deixar recentment- i la Federació Catalana de Patinatge (FCP), coorganitzadores de la competició, amb Televisió de Catalunya. 

Els vuitens de final es jugaran, del 26 al 30 d'agost, en una eliminatòria d’anada i tornada amb els equips aparellats per proximitat geogràfica, i els quarts de final (31 d’agost i 1 de setembre), semifinals (3 de setembre) i final (5 de setembre) es jugaran a partit únic al Pavelló Olímpic de Vic.

Cal recordar que el Reus Deportiu va ser campió de la Lliga Catalana dues vegades consecutives, el 2016 i el 2017. L'any passat el Barça va ser l'equip que es va coronar campió.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: