Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola de Futbol de Cunit passa a ser municipal, dels 3 als 17 anys

L’Escola de Futbol Municipal oferirà entrenadors titulats i Pla pedagògic integral / També hi haurà un servei de Tecnificació d’entrenaments

L'acord entre l'Ajuntament i el CF Cunit vol facilitar l’accés a la pràctica esportiva, i concretament al futbol, amb les majors garanties de qualitat i servei L'acord entre l'Ajuntament i el CF Cunit vol facilitar l’accés a la pràctica esportiva, i concretament al futbol, amb les majors garanties de qualitat i servei AJUNTAMENT DE CUNIT
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Agost 2020 00:42

L’Ajuntament de Cunit i el CF Cunit han arribat a un acord pel qual l’Escola de Futbol passa a ser municipal a partir del setembre, és a dir, de la propera temporada 2020/2021.

Això vol dir que serà la regidoria d’Esports la que gestionarà aquest nou servei com a municipal, que contemplarà tarifes competitives des de categories d’iniciació fins a cadets. Amb aquest nou pas, es vol facilitar l’accés a la pràctica esportiva i concretament al futbol amb les majors garanties de qualitat i servei.

Comença així un nou projecte que promou valors com el de l’esforç, a treballar en equip per un objectiu comú, a superar dificultats, a controlar emocions, a compartir, a respectar, a tenir ambició i sempre amb humilitat, en definitiva, integrant l’activitat física, el desenvolupament cognitiu i la vessant emocional; tot amb un aprenentatge obert.

L’Escola de Futbol Municipal oferirà entrenadors titulats i Pla pedagògic integral.

Tecnificació de futbol

Hi haurà també un servei complementari de Tecnificació d’entrenaments individualitzats o amb grups reduïts on treballar tècnica, tàctiques, segons l’anàlisi previ del jugador/a.

Qui estigui interessat en fer les inscripcions cal que s’adreci al Camp de futbol municipal dilluns, dimarts o dijous de 18:00h a 20:00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: