Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El tarragoní Aleix Coch es converteix en un dels herois de l'ascens del Sabadell a Segona

El jugador arlequinat, autor del primer gol contra el Barça B, va lluir la bandera de Tarragona durant la celebració de l'ascens a la categoria de plata

El jugador Aleix Coch, lluint la bandera de Tarragona, durant la celebració de l'ascens del CE Sabadell a Segona Divisió El jugador Aleix Coch, lluint la bandera de Tarragona, durant la celebració de l'ascens del CE Sabadell a Segona Divisió CE SABADELL
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Juliol 2020 13:46

El defensa del Centre d'Esports Sabadell, el tarragoní Aleix Coch, es va convertir en un dels herois de la final contra el Barça B per assolir l'ascens a Segona. A l'inici del segon temps, i quan pitjor ho estava passant el Sabadell (0-1), Coch va pujar a rematar un córner, al minut 47, i el seu cop de cap magistral va acabar al fons de la xarxa. Era el gol de l'empat (1-1), que obria el camí cap a la victòria vallesana (2-1) i, per tant, el retorn del conjunt arlequinat a la categoria de plata.

Al final del partit, Aleix Coch va celebrar l'ascens al mig del camp lluint una bandera de Tarragona. Un altre dels moments emotius es va produir en una intervenció en directe per Esports 3, quan el tarragoní va dedicar la victòria i ascens aconseguit a la seva parella i família i, especialment, al seu germà, -en Rubén, -afectat per una malaltia- "que sempre m'ha seguit a tots els camps on he jugat".

Coch no era l'únic jugador del CE Sabadell amb passat grana. En la final d'aquest diumenge es va veure al terreny de joc exjugadors del Nàstic com Óscar Rubio i Adrián Cuevas, o Xavi Boniquet -aquest darrer al CF Pobla de Mafumet. 

Un altre jugador que va resultar determinant en la final va ser el davanter i ex del CF Reus, Edgar Hernández, que va ser l'autor de la passada de la mort que transformaria Néstor Querol en el gol de la victòria final (2-1). 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: