Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nàstic i CF Pobla de Mafumet renoven el conveni esportiu

La propera temporada el conjunt pobletà competirà novament en el grup V de Tercera Divisió i ho tornarà a fer com a filial grana

Els presidents del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu; i del CF Pobla de Mafumet, Alejo del Alfonso, han renovat l'acord esportiu per una temporada més Els presidents del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu; i del CF Pobla de Mafumet, Alejo del Alfonso, han renovat l'acord esportiu per una temporada més CF POBLA DE MAFUMET
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Juliol 2020 14:25

El Gimnàstic de Tarragona i el CF Pobla de Mafumet continuaran sumant èxits esportius, com a mínim, una temporada més, després de renovar la col·laboració esportiva iniciada la temporada 2003-2004. Coincidint amb el cinquè aniversari de l'històric ascens del filial grana a la Segona Divisió B, les dues entitats han signat aquesta ampliació per seguir de la mà en l'objectiu de formar a jugadors per arribar al primer equip.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el màxim dirigent del CF Pobla de Mafumet, Alejo del Alfonso, han remarcat la importància d'aquest nou acord per a les dues entitats. Andreu ha declarat que “la unió ha estat clau per mostrar-nos com els referents futbolístics del territori tarragoní”, afegint que “lluitarem per repetir el que vam aconseguir tots al 2015”. Per la seva part, el president pobletà ha manifestat que “és un acord de present i de futur, ja que les dues entitats tenim un gran talent en els jugadors i entrenadors del futbol formatiu.”

La propera temporada el conjunt pobletà competirà novament en el grup V de Tercera Divisió. El filial, entrenat per Albert Company, buscarà repetir situar-se en la part alta de la classificació per tal d'assolir èxits ambiciosos i sempre amb la intenció que els joves jugadors formats al Planter Grana assoleixin el nivell per arribar a trepitjar el Nou Estadi.

Cal recordar que aquesta temporada el Nàstic de Tarragona ha comptat amb un total de 12 jugadors en dinàmica del primer equip que durant la seva trajectòria esportiva han disputat partits amb el filial i/o en categories inferiors de la base. Des de Fran Carbia a Roger Brugué, passant per jugadors com Pol Domingo o Bernat Guiu, que en el 2020 s'han guanyat per mèrits propis estar sota les ordres de Toni Seligrat, són jugadors que han adquirit la metodologia i els valors del Gimnàstic de Tarragona al Municipal de la Pobla de Mafumet i al Planter Grana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: