Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell reprèn de mica en mica les activitats esportives

A partir d'aquest dilluns 29 de juny, les entitats esportives que encara tenen les lligues federades podran reiniciar els seus entrenaments

Instal·lacions del Club d'Esports del Vendrell Instal·lacions del Club d'Esports del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Juny 2020 10:30

El Vendrell anirà recuperant progressiavament l'activitat esportiva. A partir d’aquest dilluns 29 de juny totes les entitats esportives que encara tenen les lligues federades en marxa podran reiniciar els seus entrenaments. Per fer-ho possible s'ha dotat a les instal·lacions esportives de totes les mesures de seguretat i higièniques i espais de circulació per minimitzar els riscos de contagi. En concret, les disciplines que iniciaran els seus entrenaments seran l’atletisme, el patinatge, la rítmica, l’hoquei i la petanca.

Així mateix, es podrà fer ús de la pista Cruyff Court i les pistes esportives exteriors. Sempre recordant als vendrellencs i vendrellenques la necessitat de ser prudents i fer servir les mesures d’autoprotecció.

La voluntat de l’Ajuntament del Vendrell és aconseguir que, mantenint com a referència la protecció de la salut pública, es recuperi de mica en mica la vida quotidiana i la pràctica esportiva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: