Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils reobrirà progressivament els equipaments esportius municipals

Aquest dimarts s’obre al públic part del Palau d’Esports i el gimnàs de la pista d’atletisme / No cal demanar cita prèvia i l’aforament serà d’un màxim del 50%

El primer que obrirà portes, aquest dimarts, serà part del Palau Municipal d’Esports (a la imatge) i el gimnàs de la pista d’atletisme El primer que obrirà portes, aquest dimarts, serà part del Palau Municipal d’Esports (a la imatge) i el gimnàs de la pista d’atletisme ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Juny 2020 08:45

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils reobrirà al públic les instal·lacions esportives municipals de manera progressiva entre els dies 9 i 28 de juny. El primer que obrirà portes, aquest dimarts, serà part del Palau Municipal d’Esports i el gimnàs de la pista d’atletisme amb un màxim del 50% de l’aforament i amb la implantació de diverses mesures de prevenció per garantir la salut i la seguretat de les persones usuàries. En una segona fase, el 15 de juny, està previst que es posi en funcionament la piscina coberta municipal.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que el departament ha realitzat les tasques de manteniment, desinfecció i control oportunes per donar compliment a totes les mesures sanitàries i d’higiene. En aquest sentit, s’ha dissenyat un pla progressiu per posar en marxa la programació esportiva adaptant-la a la nova realitat, s’han definitit un seguit de protocols i es prendran una sèrie de mesures per minimitzar el risc de contagi de persones usuàries i treballadores.

Entre altres mesures, s’han posat catifes a l’entrada de les instal·lacions per netejar i desinfectar el calçat, es posaran a disposició de les persones usuàries sistemes per a la desinfecció de mans tant a l’accés com a l’espai de màquines de musculació, cardio i fitness, i s’han instal·lat panells informatius amb missatges preventius sobre les mesures d’higiene i salut.

La regidora ha remarcat que l’objectiu és fer partícips a les persones usuàries de la instal·lació de noves maneres d’utilitzar els espais esportius, acostumant-los en les bones pràctiques, com el repàs de les màquines una vegada les hagin utilitzat. «És un rol nou per tots els agents implicats en la pràctica esportiva (usuaris, monitors, manteniment) que hem d’anar incorporant com un hàbit», ha afirmat Pleguezuelos.

Durant les tres setmanes que durarà la reobertura progressiva no caldrà demanar cita prèvia però l’aforament serà d’un màxim del 50%. Serà obligatori l’ús de la mascareta en entrar i sortir de les instal·lacions (durant la realització de l’activitat física, seguint les indicacions, no cal portar posada la mascareta), i es controlarà la temperatura de les persones usuàris abans d’entrar a la instal·lació.

Les activitats de la sala polivalent i de la sala de ciclo es duran a terme al pavelló, un espai més gran i amb millor ventilació per tal de minimitzar el risc amb la mateixa programació que la temporada d’ hivern. El distanciament entre màquines i aparells de musculació, càrdio i fitness serà d’un mínim 2 metres i els vestuaris romandran tancats.

Per facilitar el distanciament, es col·locaran cintes al terra per marcar les distàncies mínimes entre persones (2 metres) i se senyalitzaran espais de circulació en zones comunes, instal·lacions i equipaments esportius, i s’habilitaran diferents accessos a la instal·lació en funció de l’ activitat.

Es mantindrà un control de la higiene, neteja i desinfecció de les instal·lacions i material esportiu de forma habitual i constant. Per aquest motiu, de 13 a 15 hores es tancarà l’equipament per procedir a una neteja i desinfecció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: