Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dilluns es reobriran les pistes de pàdel i tennis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

La resta d’instal·lacions esportives municipals obriran portes les properes setmanes, de manera progressiva

Imatge de les pistes de raqueta de l'Hospitalet de l'Infant Imatge de les pistes de raqueta de l'Hospitalet de l'Infant AJUNTAMENT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Juny 2020 10:50

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reobrirà de manera esglaonada els equipaments esportius municipals, per poder controlar i implantar millor les mesures de prevenció de la Covid-19. Així doncs, les primeres instal·lacions que tornaran a obrir portes seran les pistes de tennis i de pàdel, el proper dilluns 8 de juny. Per utilitzar les pistes de raqueta que hi ha tant al nucli de Vandellòs com el de l’Hospitalet de l’Infant, la ciutadania disposa, com abans de la crisi sanitària del coronavirus, d’una aplicació mòbil (APP RESERVAPLAY) per poder reservar-les i pagar el servei per internet, d’una manera fàcil i ràpida.

El dilluns 15 de juny és prevista la reobertura del gimnàs de Vandellòs i també de l’Hospitalet de l’Infant i el reinici de les activitats dirigides, amb cita prèvia. A l'Hospitalet de l'Infant, les activitats dirigides es faran al gimnàs d'Hifrensa i les sales d'activitats dirigides de la Piscina Municipal Coberta es destinaran a les persones usuàries del gimnàs. D'aquesta manera, aquestes persones gaudiran d'uns espais més amplis, amb un major aforament i s’hi podrà garantir més fàcilment la distància social entre elles.

El dilluns 22 de juny, l’Ajuntament té previst reobrir la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant i les piscines descobertes de Vandellòs i de Masboquera. Per la piscina descoberta de Masriudoms encara no hi ha una data d’obertura exacta, tot i que es calcula que també es podrà posar en servei abans que finalitzi el mes de juny, perquè falta poc perquè finalitzin les obres d’arranjament que s’hi estan executant.

Segons un informe del Consell Català de l’Esport, el risc de contagi pel bany en piscines és molt baix si es garanteix el distanciament entre els banyistes i usuaris/es i si s’efectuen els tractaments i controls exigits per la legislació vigent, ja que la transmissió de la Covid-19 és aèria i el virus s’elimina completament amb els desinfectants de l’aigua de bany. No obstant això, l’Ajuntament recorda a la ciutadania que per evitar la propagació del coronavirus, és essencial evitar el contacte físic i mantenir la distància de seguretat entre les persones, així com complir les normes d’higiene, neteja i desinfecció establertes.

Per la seva banda, el consistori incrementarà el servei de neteja i desinfecció i controlarà l’aforament a totes les instal·lacions esportives municipals.

Tal com ja va informar l’Ajuntament, les persones abonades a les instal·lacions municipals esportives podran compensar els imports pagats i no gaudits, pel tancament dels equipaments a causa de la pandèmia, en períodes posteriors, quan es reobrin.

Amb la mateixa finalitat de pal·liar els perjudicis que el tancament forçós de les instal·lacions esportives està causant a les persones usuàries, l’empresa municipal que gestiona els esports (Llastres Serveis Municipals SLU) també ampliarà la vigència dels bons 10, que habitualment caduquen als tres mesos.

Per qualsevol dubte, es pot contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament via telèfon (977 82 05 23) o correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: