Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El gimnàs del Pavelló Olímpic de Reus s'adequa a la Covid-19

Reus Esport i Lleure adapta la instal·lació amb mesures de prevenció amb la previsió de reobrir el gimnàs el 8 de juny

El gimnàs del Pavelló Olímpic s'ha adaptat amb mesures de prevenció amb la previsió de reobrir el 8 de juny El gimnàs del Pavelló Olímpic s'ha adaptat amb mesures de prevenció amb la previsió de reobrir el 8 de juny REUS.CAT
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juny 2020 08:37

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa Reus Esport i Lleure té previst reobrir el gimnàs del Pavelló Olímpic Municipal quan la ciutat entri en la fase 3 del desconfinament, actualment previst pel 8 de juny. Per fer-ho, ha redactat un protocol tècnic per adaptar les instal·lacions a les mesures de prevenció i control de la Covid-19, previstes en la normativa.

La previsió és reobrir el gimnàs municipal únicament per als abonats que hi ha actualment, amb noves mesures de control, neteja, desinfecció i limitació d’aforament. La instal·lació s'obriria a partir de la declaració de fase 3 i fins al 14 d’agost.

Reus Esport i Lleure dona per finalitzats els cursos i activitats dirigides del gimnàs, davant la impossibilitat de desenvolupar-los, d'acord amb les normes sanitàries establertes.

El servei de gimnàs quedarà restringit a les sales ocupades actualment pel propi gimnàs i per la pista poliesportiva del pavelló, que s'ha adequat per oferir el servei.

Sales de gimnàs

Amb una capacitat habitual per a 86 persones, l'aforament de les sales de gimnàs quedarà limitat a un màxim de 16 (16m2 per persona i distància entre usuaris de mínim 4m). L'espai es dedicarà exclusivament dedicades a l'exercici d'activitats amb maquinària de pesos guiats.

Pista poliesportiva

La pista poliesportiva es dedicarà a activitats cardiovasculars, pesos lliures i rutines individuals. L'aforament d'aquest espai queda restringit a un màxim de 42 persones (16 m2 per persona i distància entre usuaris d'un mínim de 4m).

Entre altres mesures, el protocol tècnic preveu que no es podran utilitzar els vestidors del pavelló; i que s''establiran circulacions d'un sol sentit per evitar l'encreuament de persones als passadissos. Igualment, s'exigirà als usuaris que compleixin escrupolosament les mesures de neteja prèvia i posterior dels elements utilitzats, d'acord a les instruccions previstes per a tots els materials i maquinària. Així mateix, l'entrada a la instal·lació quedarà supeditada a disponibilitat de places d'aforament; i s'exigirà als usuaris l'ús de mascareta per a l'entrada i sortida i la circulació entre sales.

L'horari del gimnàs serà de dilluns a divendres, de 8:00 a 14:00 h i de 15:30 a 21:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: