Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona organitza activitats a l’aire lliure

Les activitats tindran lloc, de dilluns 1 de juny al divendres 5, entre les 18 i les 21 h, a l’exterior de l’Anella Mediterrània i a la plaça Corsini

Algunes de les activitats tindran lloc a l'exterior de l'Anella Mediterrània Algunes de les activitats tindran lloc a l'exterior de l'Anella Mediterrània ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juny 2020 08:26

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha preparat un seguit de sessions d’activitat física a l’aire lliure, de 45 minuts de durada, que tindran lloc de dilluns 1 de juny al divendres 5, entre les 18 h i les 21 hores, a l’exterior de l’Anella Mediterrània i a la plaça Corsini, on es delimitarà un espai. Les sessions del programa ‘Ens movem a l’aire lliure’ estaran dirigides per un tècnic; inclouen zumba, pilates, cross, cardiobox i tonificació.

Les places de les activitats són limitades i s’assignaran per ordre d’arribada; hi haurà personal que vetllarà perquè es mantingui la distància de 2 metres entre els participants. Caldrà accedir amb mascareta i posar-se gel hidroalcohòlic, deixant en l’espai marcat els objectes personals; cada participant farà l’activitat en un espai numerat i no es podrà abandonar l’activitat fins que acabi, seguint les indicacions. Es recomana portar tovallola i aigua.

Pel que fa a l’activitat física per fer a casa del canal d’Instagram @patronatesportstgn, es mantindrà, però a partir d'aquest dilluns es limitarà a la franja horària de 10 h a 10.30 h del matí. En aquest format, les ciutadanes i ciutadans es poden connectar diàriament a l’hora prevista per fer activitats dirigides en directe per un tècnic o tècnica, adaptades a l’espai i als recursos de què disposen a casa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: