Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Valls jugarà per primera vegada a la història a la Tercera Divisió

La Federació Catalana de Futbol confirma la validació dels resultats de les competicions i dels ascensos, abans de l'aturada pel coronavirus

La UE Valls ja és nou equip de Tercera Divisió La UE Valls ja és nou equip de Tercera Divisió ARXIU / UE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 28 Mai 2020 09:22

Qui ho havia de dir? La temporada més atípica serà recordada com la de l'ascens històric de la UE Valls a la Tercera Divisió. La Federació Catalana de Futbol (FCF), d'acord amb els criteris de la Federación Española de Fútbol (FEF), ha comunicat oficialment la seva decisió de validar els resultats de totes les competicions, fins a la seva aturada obligada per la Covid-19. Això també implica els ascensos i descensos i, per tant, la UE Valls, que va quedar en segona posició del grup 2 de la Primera Catalana, serà un dels equips que puja a Tercera.

Tot i que no s'ha pogut celebrar al terreny de joc, la notícia ha estat molt celebrada per la UE Valls i la seva afició. Ara, directiva i cos tècnic ja trebalen en els preparatius de la propera temporada 2020-21, la primera en el futbol semiprofessional. El primer pas ja es va anunciar el passat 20 de maig, amb la renovació de l'entrenador Joan Pallàrès.

El míster Joan Pallarès ha renovat amb la UE Valls: 

Joan Pallarès entrenador UE Valls

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: