Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla obté els tres punts del partit contra el Sant Andreu i acaba sisè classificat

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha estimat el recurs interposat pel club pobletà per alineació indeguda dels barcelonins

Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CF Pobla de Mafumet i la UE Sant Andreu Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CF Pobla de Mafumet i la UE Sant Andreu ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Mai 2020 21:30

El Comitè d’Apel·lació de la RFEF ha estimat el recurs interposat pel CF Pobla de Mafumet per l’alineació indeguda que va presentar la UE Sant Andreu, en el partit diputat el passat 27 d’octubre de 2019, al Narcís Sala, amb el resultat final d’1 a 0 favorable als barcelonins.

El club pobletà va al·legar que el jugador del Sant Andreu, Josu, no podia jugar aquell partit, ja que acumulava cinc targetes grogues, i havia de complir amb la corresponent sanció.

El Comitè d’Apel·lació, després de donar la raó a la Pobla, ha atorgat el triomf d’aquell partit, donant-los els tres punts. A més a més, ha imposat a la UE Sant Andreu una multa de 1.001 euros.

Per tant, el CF Pobla de Mafumet acabarà la temporada amb 45 punts, i sisè a la classificació al grup V de la Tercera Divisió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: