Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell jugarà l'any vinent la WS Europe Cup

La RFEP suspèn l'OK Lliga i el Calafell acaba vuitè classificat / La Copa del Rei s'ajorna fins al mes de setembre

Els jugadors del CP Calafell celebrant el passi a la Copa del Rei, aquesta temporada Els jugadors del CP Calafell celebrant el passi a la Copa del Rei, aquesta temporada CP CALAFELL
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Mai 2020 12:36

La Comissió Delegada de la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) es va reunir aquest dissabte 2 de maig per donar per finalitzades les competicions d'hoquei patins i hoquei sobre patins en línia de la temporada 2019/20, amb el resultat classificatori existent en el moment que es va decretar l'Estat d'Alarma. Com a conseqüència d'això, el CP Calafell acaba vjuitè a l'OK Lliga, amb 36 punts, i es classifica per jugar la WS Europe Cup Lliga a la pròxima temporada.

El FC Barcelona -primer classificat de l'OK Lliga- quedarà com a campió de la màxima competició. A la part de baixa, la RFEP ha determinat que enguany no hi haurà descensos.

Pel que fa a la Copa del Rei de la temporada 2019/2020, que també disputarà el Calafell, queda ajornada i es preveu que es disputi inicialment els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre de 2020. 

Ferran López s'acomiada de la banqueta

L'anunci de suspensió de les competicions arribava l'endemà mateix que el Club Patí Calafell fés públic a través de les xarxes socials que l'entrenador Ferran López no seguirà dirigint els verds la temporada vinent. El club s'acomiadava així del tècnic: "Li volem agrair la tasca realitzada durant la present temporada i desitjar-li molta sort en el futur".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: