Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

D'avui a diumenge, el repte consisteix a caminar 10.000 passes en un sol dia, sense sortir de casa; diumenge, la caminada popular passa a ser online

Imatge d'arxiu d'una caminada popular, a la Pobla de Mafumet Imatge d'arxiu d'una caminada popular, a la Pobla de Mafumet ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 06 abril 2020 21:10

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet celebrarà una caminada popular. Aquesta iniciativa s'emmarca en els actes de celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, que se celebra el 6 d'abril.

Donat el context actual de confinament obligat i necessari, el consistori ha adaptat aquesta tradicional caminada per l'entorn del poble. Així, l'habitual recorregut serà substituït per un altre de personalitzat, ja que cada participant crearà el seu propi traçat sense sortir de casa. A més, podrà realitzar el repte en qualsevol moment del dia, amb l'objectiu de completar un mínim de 1.000 passes.

Per comptar les passes, els participants podran utilitzar rellotges o smartphones que comptin amb la funció de podòmetre, o bé descarregar alguna app específica o, també, comptar la distància o nombre de passes que té el seu recorregut i multiplicar-lo pel nombre de vegades que realitzin el traçat. Un cop completada la fita, caldrà publicar a les xarxes socials el nombre de passes realitzades, amb l'etiqueta #jocaminoacasa, i etiquetant també l'Ajuntament.

Els interessats a participar d'aquesta iniciativa, poden inscriure-s'hi a través del formulari online habilitat per l'Ajuntament: forms.gle/KWUqTcZw7gPWnXVs5

D'altra banda, el segon repte proposat per l'Àrea d'Esports consisteix a caminar 10.000 passes en un sol dia, durant aquesta setmana. Igualment, el recorregut s'ha de completar també a la pròpia llar i publicar el resultat als perfils personals públics de les xarxes socials, l'etiqueta #jocaminoacasa i etiquetant també l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet.

10.000 passes per als treballadors/es dels serveis essencials

Totes dues iniciatives s'engloben sota el lema "10.000 passes contra el confinament" i pretenen contribuir a fomentar un estil de vida actiu i saludable, tot seguint la recomanació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que recomana caminar 10.000 passes al dia. A més, tant la caminada com el repte de les 10.000 passes en un dia serviran per dedicar les passes fetes a agrair la feina que, dia a dia, desenvolupen els treballadors i treballadores de tots els serveis essencials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: