Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajornen dues marxes ciclistes de la Polar Gran Fondo La Mussara

La Mussara Priorat, prevista pel 5 d'abril, tindrà lloc el 7 de juny i La Mussara Reus, del 24 de maig, se celebrarà el 6 de setembre

Imatge d'arxiu de la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara, que uneix Reus amb les carreteres de les Muntanyes de Prades Imatge d'arxiu de la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara, que uneix Reus amb les carreteres de les Muntanyes de Prades ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 04 abril 2020 16:43

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, s'han ajornat els dos primers esdeveniments programats per la 7a Polar Gran Fondo La Mussar. Així, la Mussara Priorat, prevista per aquest diumenge 5 d'abril, se celebrarà finalment el 7 de juny, i la Mussara Reus, prevista pel 24 de maig, tindrà lloc el 6 de setembre. La Mussara 24 h (20 i 21 de juny) i la Mussara Andorra (19 de juliol) mantenen les seves dates previstes, segons l'organització.

Enguany, la Polar Gran Fondo La Mussara ha donat pas a un nou concepte global de ciclisme sota el nom de "Mussara" i amb el lema"'professionalment amateurs". L'empresa Win Sports ha posat en marxa un ambiciós projecte basat en quatre pilars: Esdeveniments, Tours, Club i Live.

Cal recordar que la sisena edició de la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara va omplir l'any passat Reus i les carreteres de les Muntanyes de Prades amb 7.000 participants. A més d'aquests participants, entre els quals hi va haver els guanyadors del Tour de França Alberto Contador i Óscar Pereiro i el guanyador de la Vuelta Melcior Mauri, milers de persones van ocupar els establiments hotelers de la ciutat i de diversos municipis de la Costa Daurada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: