Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus organitza una caminada popular des de casa

La particular #jocaminoacasa tindrà lloc aquest diumenge 5 d'abril, a partir de les 10 h / Cal inscripció prèvia i fe run mínim de 1.000 passes per participar

Les persones que vulguin participar s'han d'insciure i fer un mínim de 1.000 passes Les persones que vulguin participar s'han d'insciure i fer un mínim de 1.000 passes INSTAGRAM REUS ESPORT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 04 abril 2020 11:49

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, mitjançant Reus Esport i Lleure amb la col·laboració de TretzeSports, organitza tradicionalment les caminades populars Rutes Reus, que aquest diumenge dia 5 d’abril tenia prevista una d’aquestes caminades. Però, davant la situació de confinament de la població i amb l’objectiu de dinamitzar activitats  saludables la regidoria impulsa una caminada popular a casa, aquest mateix diumenge 5 d’abril, que s’inclourà al calendari d’activitats fisícoesportives de caràcter obert i participatiu de l’any 2020.  Amb el lema #jocaminoacasa l’activitat començarà a les 10 h.

Per participar a la caminada cal inscriure’s prèviament i fer un mínim de 1.000 passes. Un cop acabada la particular #jocaminoacasa cal connectar-se online amb la caminada i dir quantes passes a fet cada persona. Amb això es farà un comptador final de passes i així es podrà saber quantes passes s’han aconseguit fer entre tots els participants.

El regidor d’Esports, Josep Cuerba, explica que “des de l’Ajuntament entenem l’esport com una eina per fer salut, bàsica encara més aquests dies de confinament, i per això hem pensat que era interessant promoure una iniciativa com aquesta”. A més, Cuerba afegeix que “dedicarem les nostres passes per agrair el treball de tots els serveis essencials, serveis sanitaris, policies locals, mossos, protecció civil, dependents dels comerços, pastissers, pagesos, ramaders... serà per a tots ells el nostre esforç de #jocaminoacasa”.

Per tal que els participants puguin comptar les passes es pot utilitzar un aparell específic, com un rellotge amb comptador de passes; una App descarregada al mòbil; o mesurar un espai de la casa i llavors comptar quantes vegades es fa el mateix recorregut.

La voluntat és que tots els participants puguin penjar fotos al seu compte d’Instagram etiquetant a @ReusEsEsport i @Tretzesports i afegir el hastag #jocaminoacasa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: