Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya solidària del Club Tennis Tarragona arrenca amb èxit

El Club de Cala Romana realitza més d’una trentena d’activitats per tots els seus seguidors a les xarxes

El tècnic del CTT, Nando Elvira, proposava reptes per practicar des de casa en un de ls vídeos penjats a la xarxa El tècnic del CTT, Nando Elvira, proposava reptes per practicar des de casa en un de ls vídeos penjats a la xarxa CTT
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Març 2020 17:20

El Club Tennis Tarragona ha tancat la primera setmana de la seva campanya solidària #ACasaNoParo #ElCLUBambTU amb un èxit rotund, i així ho han reflectit les estadístiques. Milers d'usuaris han seguit des de les seves cases les diferents propostes que han elaborat els professionals de l'entitat per tractar de fer més amè aquest temps de caràcter extraordinari i sense precedents a casa nostra.

I és que s'han portat a terme diferents tipus d'activitats per acontentar a tots els públics i edats per evitar caure a la xarxa del sedentarisme que pot provocar estar tants dies tancats en un
espai reduït. Des d'entrevistes en directe al canal oficial d'Instagram del club, on han participat personalitats de la talla d'Ari Sànchez -número 3 del rànquing World Padel Tour- o Marta Marrero -actual jugadora número 1 WPT i campiona del primer torneig de la temporada-, fins a classes dirigides amb els millors instructors de la demarcació.

També s'han promogut entrenaments escrits pensats per tot aquell públic que segueix sense poder treballar des de casa i no vol perdre el seu to muscular. Diferents tipus de sessions i dificultat on és l'usuari el que determina el grau d'exigència de la classe segons la seva preferència.

Diferents opcions a distància que el Club Tennis Tarragona ha impulsat a les seves xarxes socials amb accés obert i gratuït, perquè tots els usuaris que segueixin l'entitat, siguin o no socis, pugin fer ús d'aquesta mesura solidària. Una decisió que ha distingit al club tarragoní entre els clubs esportius del seu entorn i de Catalunya i que s’ha volgut sumar per aportar el seu gra de sorra en aquesta situació tan complicada que viu en aquests moments la ciutadania.

Durant els pròxims dies els seus seguidors podran gaudir de noves propostes i sorpreses que estan a punt de veure la llum. Entrevistes a diverses personalitats del sector com Victòria Jiménez -actual jugadora número 1 del món júnior de tennis i campiona del Australia Open- o Sanyo Gutiérrez -ex número 1 WPT i actual número 5- són només el plat gros de totes les iniciatives que estan per arribar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: