Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 500 esportistes participen a la Cursa i Caminada Trail L’Arboç 2020

Destaca la gran participació femenina, que va representar un 39% del total

Imatge dels participants al Trail L'Arboç 2020 Imatge dels participants al Trail L'Arboç 2020 AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 12 Març 2020 10:26

L'emblemàtic edifici La Giralda de l'Arboç es va convertir, el passat diumenge 8 de març, en seu esportiva per acollir l'edició 2020 de la Cursa i Caminada Trail l'Arboç, organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç i el Club Esportiu l'Arboç. Més de 500 esportistes vinguts majoritàriament de les comarques del Penedès, Tarragonès i Barcelona van prendre part a la prova, puntuable per la Lliga Trail Tarragona Nord. Coincidint aquest diumenge 8 de març amb la celebració del Dia Internacional de les Dones, cal destacar una important participació femenina, ja que dels 520 inscrits 204 eren dones, representant un 39% del total.
 
El Trail de l'Arboç va comptar amb tres distàncies; una curta de 7km, que ha estat la novetat de l'edició d'enguany i dirigida als que s'inicien en aquest esport, una mitjana de 14km i una llarga de 21km. El tret de sortida es donava a les 9:30h, amb l'animació musical del grup de batucada Petafort Percussió i els dj’s arbocencs Mighty Duckz des de l'interior de La Giralda, que també va ser la línia d'arribada.
 
En arribar tots els participants van gaudir d'una gran botifarrada a la zona de gespa dels jardins del conegut edifici arbocenc. L'entrega dels trofeus va anar a càrrec de Joan Sans, alcalde de l'Arboç, Miguel Ángel del Rio, regidor d'esports, i de Ferran Gutiérrez, secretari del Club Esportiu l'Arboç.

La relació dels podis de les tres distàncies en categoria masculina i femenina es poden consultar a través del web municipal de l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: