Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Se suspèn l’UT Llastres de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant pel coronavirus

S’ha decidit posposar-ho pels dies 13, 14 i 15 de novembre

UT Llastres 2018 UT Llastres 2018 JORDI SANTACANA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Març 2020 18:29

L’esdeveniment esportiu de muntanya UT Llastres, que s’havia de celebrar al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant aquest cap de setmana, del 13 al 15 de març, s’ha suspès. La decisió s’ha pres en la reunió que han tingut l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Club Centre Excursionista Serres de Mestral i els responsables de l’organització.

En aquesta trobada, s’ha acordat suspendre la tercera edició de l’UT Llastres, que incloïa una prova d’ultraresistència amb tres etapes, l’ 11a edició de la Cursa de la Portella, el Canicross i les curses infantils, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) pel que fa a grans esdeveniments internacionals, per seguir treballant en la contenció del Covid19.

L’organització lamenta profundament els inconvenients que aquestes decisions puguin causar a tercers, però vol reiterar el seu compromís amb la salut de les persones i, sobretot, la seva voluntat de seguir totes aquelles recomanacions que provinguin de les autoritats sanitàries.

En la reunió també s’ha decidit realitzar la 3a edició de l’UT LLASTRES, l’11a edició de la Cursa de la Portella, el Canicross i les curses infantils els dies 13, 14 i 15 de novembre de 2020, si les condicions sanitàries ho permeten.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: