Victòria i average del CB Valls a la pista del Castelldefels

Els vallencs aconsegueixen la setena victòria consecutiva (63-75) i se situen quarts del campionat

Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat pel CB Valls Nutrion. Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat pel CB Valls Nutrion. ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 08 Març 2020 20:24

El Club Bàsquet Valls tenia un difícil compromís avui a la pista del BBA Castelldefels, un rival directe en la lluita per les places del play off d'ascens. El partit ha estat molt igualat, especialment la primera part, i s'ha arribat al descans amb un 35-35.

A la represa els d'Oriol Pozo s'han mostrat més efectius que els locals i veien que la victòria era possible. I així ha estat. En l'últim quart el CB Valls ha gestionat bé l'avantatge aconseguida que l'ha permès emportar-se un triomf de mèrit de Castelldefels (63-75).

Amb aquesta victòria, el CB Valls aconsegueix la quarta posició del Grup C-B de la Lliga EBA, amb 14 victòries i 7 derrotes. A més de la victòria, el CB Valls també s'emporta el bàsquet average particular entre ambdós equips.

Després de set victòries consecutives, el CB Valls rebrà en la pròxima jornada al CBT, líder destacat de la classificació, al Pavelló Joana Ballart. El derbi es disputarà el proper dissabte 14 de març, a les 18:00h.