Al CB Salou se li escapa la victòria en el temps afegit

Els de Jesús Muñiz cauen a la pista del Badalonès (75-72) i diuen pràcticament adéu a la Final 4

Imatge del partit AE Badalonès - CB Salou disputat aquest dissabte Imatge del partit AE Badalonès - CB Salou disputat aquest dissabte JONAY GONZÁLEZ / CB SALOU
Diumenge, 08 Març 2020 00:01

El Club Bàsquet Salou ha tingut a tocar la victòria a la pista de l'AE Badalonès, que l'hagués permès somniar una setmana més en la classificació per la Final 4 de la Lliga EBA. Però els jugadors de Jesús Muñiz no han pogut mantenir l'avantatge aconseguida en els minuts finals i han acabat perdent.

El partit no ha començat bé pels salouencs, que veien com el Badalonès s'escapava al final del primer quart (21-13). Però el quadre visitant ha sapigut reaccionar i ha retallat distàncies, abans d'arribar al descans (37-34).

La igualtat ha estat la tònica del tercer parcial, que ha acabat amb lleugera avantatge pel conjunt local (49-48). En els primers minuts del darrer quart, el Salou ha pogut avançar-se en el marcador, aconseguint avantatges favorables de fins a cinc punts - 49-54 i 58-63-. Però el Badalonès ha reaccionat a temps i ha pogut tornar a igualar el marcador i provocar la pròrroga (66-66). I ha estat en el temps afegit quan al CB Salou s'ha deixat escapar la victòria amb el resultat final de 75-72.

Amb aquesta derrota, el CB Salou diu pràcticament adéu a les opcions que tenia de disputar la Final 4 de la Lliga EBA. El Salou queda en vuitena posició del grup C-B, amb 11 victòries i 10 derrotes.