Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls celebra una nova edició de la cursa del calçot

La cursa s'iniciarà, aquest diumenge a les 09:30h, des de la pista d'atletisme del Fornàs

Imatge de la presentació de la nova edició de la Cursa del Calçot Imatge de la presentació de la nova edició de la Cursa del Calçot AJUNTAMENT DE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Març 2020 23:35

Aquest diumenge 8 de març, Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot, organitzada per e4dreams, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports. La cursa començarà a les 9.30 hores des de la pista d'atletisme del Fornàs i l'entrega de premis serà a les 11:30 hores al mateix lloc. Els dorsals es podran recollir a partir de les 8:30 hores.

Pel que fa al recorregut hi ha una doble opció, el de 5 quilòmetres o el de 10 quilòmetres, que repeteix el format del passat any d'una ruta circular amb circuit semi urbà. El recorregut i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants. Com a novetat, aquesta edició permet realitzar el circuit de 5 quilòmetres caminant.

S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de la categoria dels 10 quilòmetres. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys.

Solidària amb 'Fan del Lluís'

Aquest any la Cursa del Calçot tornarà a col·laborar solidàriament amb 'Fan del Lluís' aportant a l'associació el 10% de l'import de la inscripció, d'aquesta manera es preveu recaptar recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. I comptarà de nou amb la participació de l’equip de voluntaris de la Fundació "la Caixa" que donaran suport a la logística de l’activitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: