Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix el Club Esportiu Banyeres del Penedès

El club té com a objectiu promoure tot l'esport que es realitza al municipi i en tots els nivells, des de principiant fins al competitiu, fomentant l'esport en família i recolzant als més joves

Imatge del dia de la presentació del CE Banyeres del Penedès a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch  Imatge del dia de la presentació del CE Banyeres del Penedès a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch AJUNTAMENT DE BANYERES DEL PENEDÈS
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Febrer 2020 07:07

El passat 21 de desembre de 2019 a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch es va presentar el Club Esportiu Banyeres del Penedès. L'entitat esportiva banyerenca es va estrenar el passat 28 de desembre amb l'organització de la Sant Silvestre Solidària, comptant amb el suport del Club Esportiu l'Arboç i els ajuntaments de Banyeres del Penedès i de l'Arboç.

El CE Banyeres del Penedès té com a objectiu apropar i promoure tot l'esport que es realitza al municipi i en tots els nivells, des de principiant fins al competitiu, fomentant l'esport en família i recolzant als més joves. El club, compost per una junta directiva ja està en funcionament, està preparant diverses sortides i activitats com ara ciclisme, running i excursionisme, entre d'altres.

La quota de soci anual és de 55 euros per persona, a més, hi ha descomptes per famílies: dos membres són 100 euros anuals, tres membres 140 euros anuals i per cada membre addicional són 40 euros anuals. Per tal d'aplicar el descompte caldrà portar el llibre de família o el certificat de convivència. El pagament de la quota inclou una assegurança esportiva i una samarreta tècnica TUGA WEAR amb els dissenys i colors del club. Els dies 18 i 20 de febrer, el club va ser present al Centre Cívic Ernest Lluch, per atendre les persones que tenien interès en fer-se sòcies. 

El president Cisco Garrido ha explicat que "aquest club neix per ser un punt de trobada per practicar esport amb més gent i per crear espais d'oci saludable i familiar".

Es pot seguir al Club Esportiu Banyeres del Penedès a través de Facebook i Instagram. També es pot contactar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: