Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maneta del Reus Deportiu a la pista del Lleida

El Reus Deportiu Miró ha estat el clar dominador del partit amb una golejada (0-5) que el permet apropar-se a dos punts tant del Noia com de l'Igualada

Els jugadors del Reus Deportiu Miró celebren un dels gols anotats al Pavelló Municipal Onze de Setembre de Lleida Els jugadors del Reus Deportiu Miró celebren un dels gols anotats al Pavelló Municipal Onze de Setembre de Lleida CE LLEIDA LLISTA BLAVA
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 23 Febrer 2020 12:37

Després de l'ensopegada davant del Calafell al Palau d'Esports, el Reus Deportiu Miró estava obligat a treure els tres punts en la seva visita a Lleida. Amb la victòria del Noia, la derrota de l'Igualada i la victòria roig-i-negra d'avui (0-5), tant la tercera com la quarta plaça de l'OK Lliga queden només a 2 punts.

El Reus Deportiu ha encarrilat bé el partit des del primer instant. El Lleida Llista no ha tingut temps ni de respirar quan Romà Bancells ha inaugurat el marcador quan només s'havien jugat 30 segons (0-1). Els de Jordi Garcia, avui molt endollats, han agafat més avantatge quan al minut 7, Marc Julià ha anotat el segon gol (0-2). 

El Lleida intentava contrarestar els atacts dels reusencs amb contres o amb posessions més altes. També s'han viscut moments de tensió en aquesta primera part, quan el jugador local Andreu Tomàs -un del homes importants de l'equip de la terra ferma- ha protestat als àrbitres una jugada de forma insistent fins que ha estat penalitzat amb una amonestació i una falta acumulativa contra el seu equip.

La segona part ha estat caraceteritzades per un joc d'anades i vingudes a ambdues porteries. Els atacs del Lleida, amb ocasions de la mà d'Àlex Joseph o Andreu Tomàs, es veien neutralitzats per Càndid Ballart i la defensa roig-i-negra. El Reus seguia més encertat i, al minut 39, Marc Julià talla una bola al centre de la pista, combina bé amb Bancells, i el mateix Julià aconsengueix batre Lluís Tomàs en un gol que podria ser la sentència del Lleida (0-3).

Àlex Rodríguez s'ha afegit a la festa i ha marcat el quart gol dels reusencs, tot culminant un contraatac (0-4). En l'acció següent, el jugador del Lleida Llista Marc Palazón ha anotat un gol, que l'àrbitre ha anul·lat per haver aixecat massa l'estic en el moment de la rematada. El mateix Rodríguez ha arrodonit la victòria per als visitants am bun cinquè gol al minut 48.

En l'últim minut, el jugador del Lleida Joan Cañellas ha rebut la targeta blava per un cop amb l'estic -involuntari- sobre un jugador del Reus. Marc Julià, aquest cop, no ha pogut transformar la falta directa, que ha aturat Lluís Tomàs.

Gràcies a aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró es manté cinquè, amb 38 punts, a dos punts tant de l'Igualada -quart- com del Noia -tercer-, amb 40 punts. En la pròxima jornada, el Reus tindrà un difícil compromís amb l'Igualda, el dissabte 29 de febrer, a les 21h, al Palau d'Esports.

Fitxa tècnica:

CE Lleida Llista Blava (0): Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Andreu Tomàs, Sergi Duch, Àlex Joseph, Gerard Escolà, Marc Palazón, Nathan Gefflot, Sergi Folguera i Gerard Folguera.

Reus Deportiu Miró (5): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Rafael, Marc Julià, Àlex Rodríguez, César Carballeira, Pablo Nájera i Luka Hernández.

Gols

Primera part: 0-1, Romà Bancells (30"); 0-2, Marc Julià (7').

Segona part: 0-3, Marc Julià (39'); 0-4, Àlex Rodríguez (44'); 0-5, Àlex Rodríguez (48').

Faltes d'equip: Lleida Llista 6 / Reus Deportiu 6.

Targetes blaves: Lluís Tomàs (50').

Àrbitres: Josep Gómez Sánchez i Joel Garcia Freixes. 

Observacions: Partit de la 22a Jornada de l'OK Lliga / Pavelló Onze de Setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: