Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repartiment de punts entre Nàstic i Lleida al Nou Estadi

Els grana només han pogut sumar un punt davant del Lleida (1-1)

Els jugadors del Nàstic celebren el gol de l'empat contra el Lleida Els jugadors del Nàstic celebren el gol de l'empat contra el Lleida CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Febrer 2020 20:34

El Nàstic arribava al duel amb el Lleida en busca de la tercera victòria consecutiva al Nou Estadi i continuar amb la ratxa del 2020, on els homes de Toni Seligrat han puntuat en tots els enfrontaments.

Primers minuts de joc on el domini ha estat pel conjunt de la Terra Ferma. Els grana, es replegaven bé, prop de l’àrea, per esvair les arribades visitants per la banda esquerra de la defensa. Precisament per aquesta zona ha arribat el gol dels lleidatans. Una pilota enrere, l’exgrana Marc Martínez l’ha posat al fons de la xarxa rematant de primeres. Els visitants han continuat amb un punt d’intensitat més fins a la mitja hora de joc i haurien pogut marcar el segon en una jugada de contraatac que Abel ha finalitzat amb un xut desviat. Minuts després, han estat els grana els qui han fet una passa endavant i la possessió s’ha anat alterant. Albarrán ho ha provat en jugada d’estratègia però el xut ha marxat alt. I en el minut 39, unes mans a l’interior de l’àrea del Lleida Esportiu, han permès a Bonilla executar la pena màxima i posar la igualada al marcador. Amb l’empat a gols ha arribat el descans.

A la segona meitat, el partit ha estat més igualat. Tot i que la primera ocasió, i la més clara del segon temps, ha estat per al Nàstic. Gran jugada personal de Pol Ballesteros, que ha assistit per a Fran Carbia. El tarragoní ha xutat amb cama esquerra i la pilota s’ha estavellat a la base del pal esquerre de Pau, i per la línia de gol ha arribat fins a l’altra base del pal. Després del doble pal, el meta visitant ha atrapat l’esfèric, evitant el remat de Jonathan Pereira. Els minuts posterios han estat igualats, alternant la possessió de l’esfèric entre tots dos conjunts i amb un Nàstic més ofensiu que el rival. Tot i la bona predisposició per culminar la remuntada, no s’ha pogut rematar entre els tres pals per la bona defensa en tot moment del conjunt entrenat per Molo.

Finalment, taules al marcador i els grana continuem sumant i es situen amb 28 punts a la 14a posició de la classificació.

Els grana jugaran el proper partit davant el CD Castellón. El duel de la jornada 26 es disputarà el diumenge 23 de febrer, a partir de les 17 hores, al Municipal de Castàlia.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Bernabé, Bonilla, J. Rodríguez, F. Carbia, Fausto Tienza (Goldar, 72’) (Pol D, 84’), Gerard Oliva, J. Pereira (Amang, 77’), Fran Miranda, J. Rueda, Pol B, Albarrán.

Lleida Esportiu (1): Pau, Jose, Joan, Trilles, Luso, Liberto (Joanet, 86’), Marc, Xemi, Raúl (Eder, 67’), Simic, Abel (Alpha, 78’).

Gols
0-1, Marc Martínez (15’); 1-1, Bonilla (p. 41’)

Observacions
Partit corresponent a la jornada 25 del grup III de Segona Divisió B. Partit arbitrat per Héctor Rodríguez Carpallo (Col·legi valencià).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: