Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CE Vendrell aixeca la seva segona Copa de la Princesa

Un gol de Necchi a la pròrroga decanta la final contra el SHUM Frit Ravich (5-6)

Els jugadors del CE Vendrell han aixecat la segona Copa de la Princesa d'hoquei patins Els jugadors del CE Vendrell han aixecat la segona Copa de la Princesa d'hoquei patins FEP.ES
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Febrer 2020 17:21

La Copa de la Princesa d'hoquei patins ja té un nou campió: el CE Vendrell. Els amfitrions han derrotat el SHUM Frit Ravich a la gran final disputada aquest diumenge (5-6). El partit, que ha acabat amb empat a cinc en el temps reglamentari, s'ha decidit a la pròrroga amb el gol de Manu Necchi. És la segona Copa de la Princesa que aixeca el CE Vendrell.

Intensitat i igualtat en un primer temps que ha acabat també en taules (2-2). El SHUM s'avançava amb una diana de Pelicà, però el Vendrell li donava la volta amb els gols de Ferrer i Necchi. Preses, a cinc minuts per al descans, empatava el duel.

En el segon temps, es va produir una bogeria de gols a l'electrònic, fins a sis. El partit ha arribat amb empat (5-5) al temps extra, on Necchi ha anotat el gol definitiu per a la victòria vendrellenca.

Fitxa tècnica:

SHUM Frit Ravich (5): Tomás Ramírez, Raul Pelicà, Ruben Fernández, Roger Presas, Sergi Pujol - 05:00 inicial - Isaac Fernández i Nil Tarrés.

CE Vendrell (6): Álvaro Shehda, Xavier Crespo, Lluís Ferrer, Manu Necchi, Francisco Fernández - 05:00 inicial - Gerard Miquel, Aleix Cid, Jan Escala i Iker Casado.       

Gols: 1-0, Raul Pelicà, min 7; 1-1, Lluís Ferrer, min 8; 1-2, Manu Necchi, min 20; 2-2, Roger Preses, min 24; 2-3, Gerard Miquel, min 35; 3-3, Raul Pelicà, min 40; 4-3, Roger Preses, min 45; 5-3, Raul Pelicà, min 46; 5-4, Gerard Miquel, min 48; 5-5, Xavier Crespo, min 49; 5-6, Manu Necchi, min 53.

Àrbitres: Xavier Buixeda i Aleix Gorina. Van ensenyar targeta blava a Roger Presas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: