El CF Pobla de Mafumet suma un punt al camp de l'Igualada

Els pobletans empaten el partit, en temps de descompte, gràcies a un gol de Carreón (1-1)

Imatge del partit disputat aquest dissabte entre l'Igualada i el CF Pobla de Mafumet Imatge del partit disputat aquest dissabte entre l'Igualada i el CF Pobla de Mafumet CF IGUALADA
Diumenge, 16 Febrer 2020 01:01

Els homes d'Albert Company han iniciat el partit dominant, i amb el control absolut de la pilota. Els pobletans han tingut diverses ocasions durant la primera meitat, tot i que al minut 41, Eric, del CF Igualada, ha marcat el primer gol del partit, fent que la mitja part arribés amb la victòria momentània local.

A la segona meitat, els pobletans han seguit lluitant per buscar l'empat, i l'han tingut a tocar al minut 60, quan un xut ha tocat al pal de la porteria del CF Igualada. Quan semblava que el partit finalitzaria amb la victòria local, i ja en el temps de descompte, Carreón ha sabut aprofitar l'última oportunitat del partit, per marcar el gol, que posaria l'1 a 1 definitiu en el marcador.

El CF Pobla de Mafumet, amb un total de 41 punts, continua cinquè a la classificació. El proper cap de setmana rebrà al CF Peralada.