El CB Valls passa per sobre del Cornellà i ja pensa en el "playoff"

Els vallencs firmen el millor partit de l'any i escombren el segon classificat al Joan Ballart (96-66)

Els jugadors del CB Valls celebren la gran victòria aconseguida davant del Cornellà amb l'afició del Joana Ballart Els jugadors del CB Valls celebren la gran victòria aconseguida davant del Cornellà amb l'afició del Joana Ballart CB VALLS
Diumenge, 16 Febrer 2020 00:55

Partidàs el que s'ha viscut aquest dissabte al Pavelló Joana Ballart entre el CB Valls i el CB Cornellà, que arribava com a segon classificat del grup C-B de la Lliga EBA. Els d'Oriol Pozo han protagonitzat el millor partit de la temporada i la quarta victòria consecutiva (96-66) que els apropa a un sol partit de la zona de playoff d'ascens, a més de superar el Cornellà en l'average particular.

El CB Cornellà s'ha avançat amb un mini parcial de 0-4 al principi del matx, que el CB Valls ha capgirat de seguida amb una sèrie de triples. Al final del primer parcial, els d'Oriol Pozo ja prenien avantatge sobre l'equip visitant (25-14). Al segon quart, un inspiradíssim Víctor Vinós -que avui anotaria fins a 28 punts- ha estat el jugador que s'ha posat l'equip a l'esquena i han passat per sobre del Cornellà, arribant al descans amb un 55-28.

A la represa, els vallencs seguien donant bones sensacions i han aconseguit tancar el tercer parcial amb una avantatge de 30 punts (74-44), 4 punts per sobre de l'average particular amb el Cornellà -que havia guanyat als vallencs en la primera volta per 26 punts-. En el darrer parcial, el CB Valls ha sapigut gestionar aquesta avantatge, que no s'ha mogut fins al final del partit (96-66).

Després d'aquesta contundent victòria, el CB Valls Nutrion dona un cop de puny sobre la taula i es situa quart classificat del grup C-B de la Lliga EBA -amb 11 victòries i 7 derrotes- i  a un sol partit de la zona del playoff d'ascens.

En la pròxima jornada, el CB Valls visitarà la pista de l'AE Badalonès, en un partit que es disputarà el dissabte 22 de febrer, a les 20:00h.