Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CE Vendrell disputarà la final de la Copa de La Princesa

Els vendrellencs s'han imposat a l'Arenys en la segona semifinal per 4 a 2 i jugaran la final contra el SHUM, aquest diumenge 16 de febrer, a les 12:30h

Els jugadors del CE Vendrell celebrant un dels gols que els ha classificat per a la final de la Copa de la Princesa Els jugadors del CE Vendrell celebrant un dels gols que els ha classificat per a la final de la Copa de la Princesa CE VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Febrer 2020 00:04

El CE Vendrell, amfitrions de la Copa de la Princesa d'hoquei patins, han aconseguit el pas per l'últim capítol del torneig amb una clara victòria en la segona semifinal (4-2) davant l'Arenys de Munt. No obstant, la primera part ha estat marcada per la igualtat i només el gol matiner de Xavier Crespo han inquietat l'electrònic.

En el segon temps, Crespo ha tornat a estar encertat davant de l'arc i també ho han estat Manu Necchi i Francisco Fernández. L'Arenys ha intentat retallar distàncies amb els gols d'Aleix Domènech i Jordi Pérez però s'han quedat lluny de culminar la remuntada.

A la primera semifinal, s'ha passat de la victòria inicial del SHUM Frit Ravich (2-0) a la remuntada exprés de el CH Mataró (2-3), manant el partit a la pròrroga gràcies a l'gol de Roger Preses a falta de dos minuts. Després de la bogeria col·lectiva dels primers 50 minuts, la pròrroga ha estat òrfena d'encert.

A la tanda de penals, l'encert doble del SHUM li ha valgut per aconseguir el bitllet per a la cita final.

La final CE Vendrell - SHUM Frit Ravich es disputarà, aquest diumenge 16 de febrer, a les 12:30h, al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell.

Fitxa tècnica

CE Vendrell (4): Álvaro Shehda, Xavier Crespo, Lluís Ferrer, Manu Necchi, Gerard Miquel, Aleix Cid, Joan Salvador Escala, Iker Casado i Francisco Fernández.

CE Arenys de Munt (2): Gerard Pérez, Iván Morales, Jordi Pérez, Gerard Gallardo, Aleix Borregán, Aleix Domènech, Hugo Laguna i Gerard Pérez.

Gols: 1-0, Xavier Crespo, min 8; 2-0, Manu Necchi, min 28; 3-0, Xavier Crespo, min 30; 3-1, Aleix Domènech, min 35; 4-1, Francisco Fernández, FD, min 43; 4-2, Jordi Pérez, min 46.

Árbitres: Ignasi Galán y Joan Nicolás.

Observacions: Semifinal de la Copa de la Princesa d'hoquei patins / Pavelló del Club d'Esports del Vendrell

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: