Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d'un centenar d'escolars del Tarragonès patinaran diumenge a Torredembarra

La 1a Jornada dels Jocs Esportius Escolars de Patinatge Artístic se celebrarà al Pavelló Municipal Sant Jordi

Imatge d'arxiu dels Jocs Escolars de Patinatge Artístic de Torredembarra Imatge d'arxiu dels Jocs Escolars de Patinatge Artístic de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Febrer 2020 12:50

El Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra acollirà aquest diumenge, 16 de febrer, la 1a Jornada Classificatòria Fase Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de Patinatge Artístic del curs 2019-2020. Hi prendran part un total de 110 patinadores i patinadors pertanyents al Club Patí la Pobla de Mafumet, Patí Club Vila-seca, CP Quimera dels Pallaresos, Gimnàstic de Tarragona i Club Patinatge Artístic Torredembarra, aquest últim amb 36 esportistes a competició.

Els jocs es duran a terme, de les 08:30 a les 16:00h. L’acte l’organitza el Club de Patinatge Artístic Torredembarra i el Consell Esportiu del Tarragonès i compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: