Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Calafell empata amb el Caldes i segueix invicte al Joan Ortoll

Els verds sumen el tercer empat consecutiu a l'OK Lliga (2-2) en un partit molt igualat

Imatge del partit disputat al Pavelló Joan Ortoll entre el CP Calafell i el CH Caldes Imatge del partit disputat al Pavelló Joan Ortoll entre el CP Calafell i el CH Caldes FRAME OK LIGA TV
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Febrer 2020 22:46

El Club Patí Calafell ha sumat avui un nou empat, davant del Caldes, que confirma la invatibilitat dels verds al Pavelló Joan Ortoll, d'ençà que es va estrenar remodelat. 

El partit ha estat molt igualat en totes les seves fases on les defenses i els porters han tingut un paper destacat. Una prova d'això és que no s'ha marcat el primer gol fins a les acaballes de la primera part. Ha estat al minut 23, obra d'Oriol Palau (1-0).

El gol del Caldes ha arribat poc després de la represa, al minut 29, de la mà de Cristian Rodríguez, que ha aprofitat una bona passada de l'excalafellenc Ferran Rosa per anotar l'empat (1-1).

Enmig d'un joc amb alternatives a ambdues àrees ha arribat el segon gol del CP Calafell, a càrrec d'Ángel Rodríguez, que ha anotat al minut 33. Però al minut 43, Álvaro Giménez, per part del CH Caldes, ha tornat a fer emmudir el Joan Ortoll amb el gol que igualava de nou el marcador (2-2).

El Calafell hagués pogut patir un ensurt si, al minut 45, després de cometre la desena falta d'equip, Xavi Rovira hagués marcat la falta directa pel Caldes, però el llançament no ha entrat i el marcador no s'ha mogut.

Amb aquest empat, el CP Calafell Tot l'Any manté la setena plaça de l'OK Lliga, amb 27 punts. En la pròxima jornada, el 19 de febrer, el Calafell visitarà el Palau d'Esports del Reus Deportiu per disputar el derbi provincial.

Fitxa tècnica:

CP Calafell Tot l'Any (2): Martí Serra, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné, Borja Espinosa, Ángel Rodríguez, David París i Albert Marimón.

CH Caldes Recam Làser (2): Gerard Camps, Lluís Ricart, Xavi Rovira, Ferran Rosa, Alexandre Acsensi, Cristian Rodríguez, Borja Giménez, Marcos Blanque, Roger Acsensi i Roger Beltrán.

Gols:

Primera part: 1-0, Oriol Palau (23').

Segona part: 1-1, Cristian Rodríguez (29'); 2-1, Ángel Rodríguez (33'); 2-2, Álvaro Giménez (43').

Faltes d'equip: CP Calafell 11 / CH Caldes 8.

Àrbitres: Antonio Gómez Sánchez i David Calonge Barrio.

Observacions: Partit de la 20a Jornada de l'OK Lliga / Pavelló Municipal Joan Ortoll (Calafell).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: