Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’arquera constantinenca Èlia Canales es proclama campiona d’Espanya Sènior

L'arquera del Club de Tir Amb Arc Constantí ha obtinut la medalla d'or en el campionat disputat al Palacio d'Or, al complex Marina d'Or

L'arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, s’ha proclamat aquest diumenge Campiona d’Espanya de Tir amb Arc en Sala en la categoria Sènior L'arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, s’ha proclamat aquest diumenge Campiona d’Espanya de Tir amb Arc en Sala en la categoria Sènior AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Febrer 2020 11:51

L'arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, s’ha proclamat aquest diumenge Campiona d’Espanya de Tir amb Arc en Sala en la categoria Sènior, en una competició que s’ha disputat al Palacio d’Or, al complex Marina d’Or d’Oropesa de Mar (Castelló) i que ha compta amb la presència dels millors representants del Tir amb Arc de l’Estat espanyol.

L’arquera constantinenca obtenia aquesta medalla d’or en la competició d’arc recorbat femení, després d’imposar-se en la gran final a Maria Pitarch. D’aquesta manera, Èlia Canales arrodonia un brillantíssim cap de setmana on a més de l’or en categoria sènior, també ha aconseguit una medalla de plata en la categoria d’arc recorbat femení júnior. Els èxits d’Elia Canales en aquest campionat d’Espanya s’han completat amb una medalla de plata en categoria Sènior per equips mixtes formant equip amb Arnau Peña en representació de Catalunya.

Els altres representants

Pel que fa a la resta de representants del Club de Tir amb Arc Constantí, Laura Pullés ha finalitzat en 9a posició en categoria Júnior i 17a en Sènior. D’altra banda,cal destacar la 38a posició de Maria Laguardia en arc recorbat cadet femení, en la que ha estat la primera vegada que Laguardia participava en un campionat d’Espanya.

En arc compost cadet masculí, Isaac Márquez va quedar en 9a posició. En arc recorbat cadet masculí, Miquel Marsal obtenia un 17è lloc. I també en 17a posició quedava Miquel Romero en arc recorbat sènior masculí.

Destaca també el quart lloc obtingut per equips en recorbat femení per la selecció de Catalunya formada per Èlia Canales, Alba Ortega i Maria Pitarch. I el sisè lloc per l’equip masculí català en recorbat sènior, integrat per Miquel Romero, Arnau Peña i Pablo Mercader.

La pròxima competició que afronta el Club de Tir amb Arc de Constantí com a organitzador serà la 1a tirada de la Lliga Catalana a l’aire lliure, que es disputarà el 29 de febrer a l’Anella Mediterrània de Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: