Victòria de prestigi del CB Valls a la pista de l'UBSA

Els vallencs han defensat fins al final el triomf sobre un dels grans de la Lliga EBA (78-81)

Els jugadors del CB Valls celebren la gran victòria aconseguida a la pista de l'UBSA Els jugadors del CB Valls celebren la gran victòria aconseguida a la pista de l'UBSA CB VALLS
Diumenge, 02 Febrer 2020 01:09

El CB Valls ha donat la sorpresa i ha vençut aquest dissabte a la pista de la UB Sant Adrià, tercer classificat del grup C-B de la Lliga EBA. Els vallencs aconsegueixen una victòria de prestigi lluny del Joana Ballart que els situa al pom de dalt de la classificació.

El partit ha començat força igualat i, al final del primer quart, s'arribava amb un ajustat 22-25 favorable als vallencs. La dinàmica ha estat semblant en el segon parcial i el Valls, fins i tot, ha arribat al descans amb una avantatge més àmplia (37-45).

El CB Vallls ha mantingut el nivell i el control del partit en el tercer quart, aconseguint un bon coixí de punts per afrontar el tram final del partit (55-66). En el darrer parcial, el Sant Adrià ha apretat de valent i, fins i tot, hauria pogut girar el resultat final, però el CB Valls ha acabat endunt-se una victòria treballada i merescuda (78-81).

Després d'aquesta victòria de prestigi, el CB Valls Nutrion s'ha situat provisionalment en la sisena posició del grup, amb un balanç de 10 victòries i 7 derrotes. En la pròxima jornada, el CB Valls rebrà el CB Cornellà al Joana Ballart, en un partit que es disputarà el pròxim dissabte 15 de gener, a les 18h.