Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Empat de prestigi del Nàstic a Andorra

És el tercer partit consecutiu de l'equip grana sense encaixar cap gol

Imatge del partit disputat aquesta tarda entre l'Andorra i el Nàstic de Tarragona Imatge del partit disputat aquesta tarda entre l'Andorra i el Nàstic de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Gener 2020 22:18

El Nàstic creuava la frontera per desplaçar-se fins al Principat d'Andorra en busca de la segona victòria consecutiva i continuar allunyant-se de la part baixa de la classificació.

La primera part ha estat plena d'intensitat a zona de mitjos amb dos equips centrats en evitar que els rivals arribéssin prop de l'àrea. Els locals han tingut una major possessió de l'esfèric però sense profunditat a partir de la zona de tres quarts de camp. Els de Seligrat ben posicionats i ordenats a camp propi han evitat les arribades perilloses del conjunt andorrà. Les ocasions més clares han estat en els últims minuts de la primera meitat, quan Ballesteros ha buscat el segon pal en un xut escorat que el meta Ratti estava fora de la seva posició. L'equip entrenat per Gabri també ho ha intentat a pilota aturada, en un servei de cantonada que ha marxat alt, i un xut de Moha que ha trobat la bona resposta de Bernabé.

En la represa ha continuat el mateix dinamisme a tots dos conjunts i el Nàstic ha tingut minuts de control de l'esfèric per generar arribades mitjançant pilotes amb profunditat buscant als dos davanters grana, Pedro Martín i Gerard Oliva. Amb una segona meitat més oberta també s'han generat més ocasions de gol que han estat a punt de decantar la balança del marcador. Bernabé ha intervingut fins en tres ocasions meritòriament, després dels xuts de Bover, Musa i Rai, en aquest últim, amb l'ajuda del travesser. Mentre que els tarragonins també han gaudit de les respectives ocasions que haurien permès tornar a sumar tres punts. Gerard Oliva, en un xut alt; Juan Rodríguez, en un servei de cantonada rematat amb el cap; i Habran JR, rematant amb cama dreta un córner, s'han topat amb un encertat Nico Ratti.

Finalment empat sense gols que permet als grana no conèixer la derrota, en partit de lliga, en els quatre enfrontaments disputats al 2020, tres d'ells a domicili. El Nàstic segueix en la quinzena posició del Grup III de la Segona B, amb 23 punts, dos punts per sobre de la zona de descens.

El proper partit dels grana correspon a la jornada 24. Duel davant el CD Ebro que es disputarà el diumenge 2 de febrer, a partir de les 12 hores, al Nou Estadi de Tarragona.

Fitxa tècnica:

Andorra FC (0): Ratti, Adri (Bessone, 75'), Martos, Moha (Musa Jr, 75'), Riverola, Rai, Jilmar, Casadesús, Bover, Iker (Ludo, 89'), Feher.

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Bernabé, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, Gerard Oliva, R. Brugué (Ferran GP, 74'), Fran Miranda, Pedro, Pol B (Habran JR, 56'), Albarrán, Pol D.

Observacions

Partit corresponent a la jornada 23 del grup III de Segona Divisió B disputat al Camp d'Esports Prada de Moles. Partit arbitrat per Miguel García Aceña (Col·legi valencià).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: