Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu surt golejat del Palau Blaugrana

El Barça ha estat el clar dominador del "clàssic" davant d'un Reus que ha acusat la pèrdua de moltes pilotes (7-1)

Imatge del partit disputat aquest migdia al Palau Blaugrana entre el Barça i el Reus Deportiu Miró Imatge del partit disputat aquest migdia al Palau Blaugrana entre el Barça i el Reus Deportiu Miró TWITTER BARÇA HOQUEI
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 26 Gener 2020 12:01

El Reus Deportiu Miró volia continuar amb la bona ratxa de la última setmana donant la sorpresa al Palau Blaugrana, tot i la baixa de Marc Julià. Però, el Barça, obligat a guanyar per defensar el liderat davant del Liceo, no ha fallat i s'ha emportat el clàssic amb golejada (7-1).

El partit ha començat amb alternatives per ambdós conjunts. Poc a poc, el Barça ha anat incrementant el seu perill a l'àrea reusenca gràcies a la pressió alta que exercia sobre l'equip roig-i-negre, recuperant boles de la mà de João Rodrigues, que ha gaudit de dues grans ocasions que ha salvat Càndid Ballart. Però el gol blaugrana no s'ha fet esperar i, al minut 12, Matías Pascual ha aconseguit perforar la porteria de Ballart, inaugurant el marcador (1-0).

Pascual enfila el camí de la victòria

El Barça ha ampliat el seu avantatge, al minut 17, amb un bon detall tècnic del mateix Pascual, que ha aixecat la bola i ha marcat el segon gol (2-0). Per contra, el Reus no renunciava a l'atac i hauria pogut marcar en un parell d'arribades de Pablo Nájera, però la sort no l'ha acompanyat.

El Reus ha patit un nou contratemps, quan al minut 19, Àlex Rodríguez ha resultat lesionat, fruit d'una topada amb Rodrigues i la tanca, que l'ha obligat a abadonar la pista durant uns minuts.

Al minut 22, l'àrbitre sanciona amb targeta blava una falta d'Helder Nunes sobre Bancells. Àlex Rodríguez s'ha incorporat al joc amb el llançament d'aquesta falta directa, però no ha pogut batre Sergi Fernàndez. El Barça ha jugat dos minuts amb inferioritat numèrica, però el Reus no ha pogut aprofitar aquesta situació d'avantatge, abans d'anar al descans. 

I si el Reus tenia alguna remota possibilitat d'escurçar distàncies, Pablo Álvarez ha esvaït qualsevol dubte quan, al minut 28, ha etzibat un gran xut a l'escaire de Càndid Ballart (3-0). El gol, com la majoria d'accions ofensives del Barça, s'iniciaven amb pèrdues de bola del quadre visitant.

El Barça sentencia

Precisament el quart gol s'ha produït a causa d'una altra pèrdua de bola dels homes de Jordi Garcia. En aquesta ocasió, Nil Roca l'ha interceptat i, en l'u contra u, ha batut Ballart sense problemes (4-0). 

Al minut 38, l'àrbitre assenyala un penal contra el Reus Deportiu. João Rodrigues ha transformat la pena màxima amb un xut fort i directe (5-0). L'entrenador roig-i-negre, Jordi Garcia, ha demanat temps mort per mirar de centrar als seus jugadors.

Àlex Rodríguez ha trencat el gel pel seu equip, la minut 40, amb un llançament potent des del centre de la pista que ha soprès Sergi Fernàndez (5-1). 

Però el Barça ha tornat a imposar la seva efectivitat. Primer, amb un gol d'Helder Nunes, al minut 44 (6-1). I després, amb la falta directa transformada per Pau Bargalló, fruit de la desena falta d'equip del Reus (7-1). 

El Barça també ha comès la seva desena falta, però el llançament de la directa per part d'Àlex Rodríguez s'ha estabellat al pal.

I després d'aquesta derrota, el Reus Deportiu Miró es manté a la cinquena posició, amb 31 punts. En la pròxima jornada, els reusencs rebran la visita del Noia al Palau d'Esports amb l'objectiu de guanyar per entrar en el bloc dels quatre primers de l'OK Lliga.

Fitxa tècnica:

FC Barcelona Lassa (7): Sergi Fernàndez, João Rodrigues, Sergi Panadero, Helder Nunes, Pau Bargalló, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca, Ignacio Alabart i Aitor Egurrola.

Reus Deportiu Miró (2): Càndid Ballart, César Carballeira, Romà Bancells, Àlex Rodríguez, Pablo del Río, Joan Salvat, Tiago Rafael, Pablo Nájera, Diego Rojas i Luka Hernández.

Gols

Primera part: 1-0, Matías Pascual (12'); 2-0, Matías Pascual (17').

Segona part: 3-0, Pablo Álvarez (28'); 4-0, Nil Roca (33'); 5-0, João Rodriguez (p) (38'); 5-1, Àlex Rodríguez (40'); 6-1, Helder Nunes (44'); 7-1, Pau Bargalló (fd) (45').

Faltes d'equip: Barça 11 / Reus Deportiu 10.

Àrbitres: Iñigo López Leiton Zapico i Raúl Burgos Manotas.

Observacions: Partit corresponent a la 18a Jornada de l'OK Lliga / Palau Blaugrana (Barcelona).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: