El CE Vendrell es classifica per jugar la Copa de la Princesa

Els vendrellencs superen 3 a 2 el Santa Maria del Pilar a la desena jornada de l'OK Lliga Plata

Imatge del partit disputat entre el CE Vendrell i el Santa Maria del Pilar Imatge del partit disputat entre el CE Vendrell i el Santa Maria del Pilar CE VENDRELL
Diumenge, 19 Gener 2020 18:04

Aquest dissabte 18 de gener, el CE Vendrell d'hoquei va guanyar 3 a 2 el Santa Maria del Pilar en el partit corresponent a la desena jornada de l'OK Lliga Plata 2019-2020. Amb aquest resultat es manté líder de la classificació del grup sud i es classifica per jugar la Copa de la Princesa.

Abans de començar el partit, es va fer un minut de silenci amb motiu de la mort de Joan Rovira Chambó, que va ser president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell entre el 1989 i el 1992.

La primera part va ser de domini clar del Vendrell. Amb dos gols de Lluís Ferrer (minuts 3 i 11) i un gol de Gerard Miquel, es va arribar al descans amb un 3 a 0 al marcador.

A la segona part, els madrilenys van retallar distància amb dos gols d'Alejandro Ocaña (minuts 32 i 34). A cinc minuts per al final, hauria pogut arribar el gol de la tranquil·litat per al Vendrell quan va disposar d'una falta directa per l'acumulació de deu faltes de l'equip visitant, però Iker Casado no va poder marcar i l'emoció es va mantenir fins al final.

A l'últim minut, el Santa Maria del Pilar va treure el porter i va incorporar un cinquè jugador a pista per intentar fer l'empat, però els homes dirigits per Lluís Delriu i amb el suport de l'afició, Orgull Roig i Negre i Grada Jove, van aguantar bé i, fins i tot, van tenir alguna ocasió de marcar a porteria buida. Amb el resultat de 3 a 2 va finalitzar el partit i els tres punts es van quedar a casa.

El proper dissabte 25 de gener, el CE Vendrell jugarà la darrera jornada de la primera volta de l'OK Lliga Plata a la pista del Rivas (Madrid).

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (3): Álvaro Shehda (p), Lluís Ferrer, Iker Casado, Manu Necchi i Gerard Miquel - cinc inicial –, Aleix Cid, Jan Escala, Curro Fernández Ávila, David Lecha i Ot Arbós (p).

CD Santa Maria del Pilar (2): Javier Ocaña (p), Javier López-Mateos, Alejandro Ocaña, Yago Otero i Hugo Ramos – cinc inicial –, Juan Rubí, Emilio Jaudenes, Julián Villares, David Gómez i Manuel Ferro (p).

Gols: 1-0 (3') Lluís Ferrer; 2-0 (6') Gerard Miquel; 3-0 (11') Lluís Ferrer; 3-1 (32') Alejandro Ocaña, i 3-2 (34') Alejandro Ocaña.

Àrbitres: Francisco Moreno i David Algarra.

Faltes d'equip: CE Vendrell: 9 / CD Santa Maria del Pilar: 10