El CB Valls torna a guanyar

Després de dues derrotes consecutives, els vallencs s'imposen a la pista de l'Anagan Olivar en un partit molt igualat (60-65)

Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CB Valls i l'Olivar de Zaragoza Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CB Valls i l'Olivar de Zaragoza ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 19 Gener 2020 13:00

El Club Bàsquet Valls es va retrobar amb la victòria aquest dissabte a Zaragoza, després de dues jornades consecutives. El partit es caracteritzar per la igualat i pel bon treball defensiu dels jugadors d'Oriol Plaza, que si bé no van tenir un millor percentatge anotador que altres vegaes, van neutraltizar l'Anagan Olivar en els moments claus.

El CB Valls va agafar avantatge en el primer parcial, que va acabar amb 14-18. El segon quart va ser molt competit i els aragonesos van recuperar una de terreny perdut igulant el marcador abans d'arribar al descans (32-32).

Si bé el partit es va caracteritzar per puntuacions baixes en ambdós costats, la defensa vallenca va fer una bona feina i va evitar que els locals dominessin el marcador. Una prova d'això és que al final del tercer quart el resultat era de 44-48, a favor del quadre visitant. Una avantatge que el CB Valls va saber mantenir i gestionar fins al final (60-65).

Després d'aquesta victòria, el CB Valls Nutrion es situa provisionalment setè classificat del grup C-B de la Lliga EBA, amb 8 victòries i 7 derrotes.

En la propera jornada, el CB Valls disputarà el derbi amb el CB Salou, el dissabte 25 de gener, a les 18:00h, al Pavelló Joana Ballart.