Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra lliura els guardons als millors esportistes torrencs de la temporada 2018-2019

La Nit de l'Esport homenatjarà, aquest divendres 17 de gener, 350 esportistes i entrenadors

Imatge d'arxiu de la Nit de l'Esport de Torredembarra del 2018 Imatge d'arxiu de la Nit de l'Esport de Torredembarra del 2018 ARXIU / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 16 Gener 2020 19:45

La Regidoria d’Esport durà a terme aquest divendres, 17 de gener, a les 19 h, a la Sala Gran del Casal Municipal, l’acte de lliurament de guardons esportius de tots aquells esportistes que formen part d’entitats esportives torrenques, que a títol individual o col·lectiu, han assolit trofeus en competicions durant la temporada 2018-2019. En total, s’homenatjaran 350 persones entre esportistes i entrenadors.

Els esportistes que seran guardonats pertanyen a les següents entitats: Escola Taekwondo AMDO, Club Atletisme Torredembarra, Associació de Vogadors de Baix a Mar, Club d’Escacs Torredembarra, Club Tennis Torredembarra, Club Patinatge Artístic Torredembarra, C.E Fitkidance Torredembarra, Bikepark Costa Daurada Torredembarra, Club Esportiu Rítmica Torredembarra, Club Natació Sincronitzada Torredembarra, Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra, Club Pentatló Torredembarra, Associació Esportiva Dojo Zanshin, Club Esportiu Voleibol Torredembarra, Club Marítim Torredembarra, Unió Esportiva Torredembarra i Club de Futbol Platja Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: