Victòria del CF Pobla de Mafumet davant el Santfeliuenc

El filial grana resol el partit amb dos gols a la segona part (2-0) i se situa provisionalment cinquè classificat

L'onze inicial del CF Pobla de Mafumet, abans de començar el partit davant el Santfeliuenc FC L'onze inicial del CF Pobla de Mafumet, abans de començar el partit davant el Santfeliuenc FC SANTFELIUENC FC
Diumenge, 12 Gener 2020 11:43

El CF Pobla de Mafumet va guanyar aquest dissabte a la tarda el Santfeliuenc per 2 a 0.

El partit va començar molt igualat per ambdós equips, sense cap ocasió clara de gol. Tot i així, al minut 22, Alberto va veure com li anul·laven un gol per fora de joc. I al minut 42, Carreon, amb un rematada de cap, que va acabar sortint fora, també hagués pogut inaugurar el marcador.

La segona part va començar de manera ben diferent, ja que al minut 56, Guillem aprofita una centrada d'un company, per quedar-se sol davant del porter del Santfeliuenc i marcar el primer gol del partit (1-0). Tan sols nou minuts més tard, Carreon va poder anotar el segon gol i definitiu 2-0.

En acabar el partit, l'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, va assegurar que "hem competit molt bé, i de veritat". "Hem estat valents i atrevits, i així som difícils de guanyar", va concloure.

Després d'aquest partit, La Pobla se situa provisionament cinquè a la classificació del Grup V de la Tercera Divisió, amb un total de 33 punts, en espera del que facin els seus rivals aquest diumenge.

El proper cap de setmana, l'equip grana rebrà la visita de l'Horta.