Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CFB Marc Bartra presenta els seus equips

El camp de Banyeres del Penedès es tenyeix de blau i vermell amb més de 300 federats els equips del CFB Marc Bartra, realitzada a Banyeres del Penedès

Els equips del CFB Marc Bartra Els equips del CFB Marc Bartra FCF
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Desembre 2019 12:04

El CFB Marc Bartra va presentar divendres passat els seus equips al camp de Banyeres del Penedès. El coordinador del club, Eric Bartra, es va dirigir als més de 300 federats i els seus acompanyants per tal d’agrair la bona acceptació del jove, així com recordar que l’objectiu és la formació en valors.

Per la seva banda, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives, va transmetre als assistents l’agraïment sincer per l’esforç realitzat al llarg dels darrers anys, tot recordant l’esperit de sacrifici de tota l’estructura del club i els pares que acompanyen els seus fills, posant l’accent en que aquest fet fa créixer el futbol.

El club utilitza els camps municipals de Banyeres del Penedès i de Sant Jaume dels Domenys, fet que ha propiciat l’assistència de n’Amadeu Benach, alcalde de Banyeres, Joan Ignasi López, alcalde de Sant Jaume i del seu company consistorial i regidor d’esports, Albert Romero. La línia argumental dels parlaments han versat sobre la necessitat d’oferir la millor gestió per a que el club segueixi creixent, així com mostrar orgull per la projecció que el club té pel bé dels seus municipis.

L'últim torn  va ser per a Marc Bartra, jugador professional de futbol, actualment a les files del Real Betis Balompié, també va voler incidir en la formació des del club amb l’objectiu de transmetre els valors i les actituds pròpies del futbol i de l’esports d’equips, esdevenint tots, en paraules d’ell, millors persones.

Marc Bartra equips 2019 2020

Cal destacar la creació aquest any d’un equip Genuine i la forta progressió del futbol femení, amb el creixement dels equips. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: