Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esport i natura a 'La Silvestre de Renau'

La vuitena edició de 'La Silvestre de Renau' va completar un any més amb èxit la cursa de muntanya i la caminada popular

Imatge dels participants en la caminada i la cursa, a Renau Imatge dels participants en la caminada i la cursa, a Renau TWITTER NEUS PÀMIES
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Desembre 2019 21:28

Aquest diumenge 29 de desembre l'associació Renau Natura va organitzar la 8a edició de 'La Silvestre de Renau', una cursa de muntanya (8’38 km) i caminada popular (5 km) pels entorns de Renau. 

El tret de sortida per ambdues modalitats es va fer a les 11:30h, des de la plaça de l’Església de Renau. En el cas de la cursa de muntanya, que va registrar una vuitantena de participants, els tres primers classificats van ser: 1. Ángel Martínez Rodríguez (00:33:32); 2. Marc Llebaria Fortuny (00:35:19); 3. Brian Meier (00:36:35).

Al final de la cursa, va haver-hi avituallament (aigua, suc i fruita). I, en acabar, cap a les 12:30h, es va fer un vermut entre tots i totes les participants, cortesia de Vermut Medusa de la Secuita, Restaurant Les Tines, restaurant El Maset, l’Agrocasal i l’Ajuntament de Renau.

La caminada popular i la cursa 'La Silvestre de Renau' són una de les activitats que organitza Renau Natura durant l'any amb l'objectiu de donar a conèixer i protegir l'entorn natural i cultural del municipi del Baix Gaià i del territori que l'envolta. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: